INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACCIDENTARE

VIDEO La nici o lună de la operația de ligamente încrucișate suferită la genunchiul drept, Ibrahimovici a început deja să lovească mingea: "Leii nu se recuperează ca oamenii"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat joi, 01 iunie 2017 10:24

Chirurgii americani care l-au operat pe Zlatan Ibrahimovici, 35 de ani, au avut dreptate. Atacantul lui Man. United este o minune a naturii.

Pe 20 aprilie, în "sfertul"-retur cu Anderlecht din Europa League, și-a rupt ligamentul încrucișat anterior la genunchiul drept.

18870618 10208887878139007 2055744370 o

La începutul lui mai s-a operat în Pittsburgh, iar deunăzi a început să jongleze cu mingea în curtea casei. Și toate astea în condițiile în care, după o asemenea acidentare, majoritatea așteaptă 3-4 luni pentru a-și relua pregătirile.

 

The touch will never disappear. Lions dont recover like humans. @azsportswear #itsnotaboutthegear

A post shared by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on

Încă doi ani la nivel înalt

Celor care se minunează cât de repede a putut reveni pe teren, suedezul le-a servit o explicație în stilul său inconfundabil: "Talentul nu va dispărea niciodată. Leii nu se recuperează ca oamenii".

Pe asta și mizează pentru a juca la nivel înalt încă doi ani, cum a clamat recent impresarul Mino Raiola. Unde? Cu United, la care a avut contract un sezon, relația pare să se fi răcit: "Dar nu ne facem probleme. Zlatan are căutare".

6 săptămâni
erau de când suedezul dăduse ultima oară cu piciorul în minge

28 de goluria înscris Ibra în 46 de apariții la Man. United sezonul trecut

22.300.000 €a încasat Zlatan de la Manchester într-un an

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
menuts
menuts  •  01 Iunie 2017, 11:59

Aurica, spune-ne tata si noua cat inseamna "deunazi" in limba jurnalistic: o săptămâna, 2, sau mai mult?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close