INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VIDEO Lionel Messi a strălucit în meciul de retragere al lui Deco

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 26 iulie 2014 11:12

Deco s-a retras aseară din activitatea de fotbalist în urma unui meci amical de lux pe Estadio Dragao, în care s-au întîlnit fostele sale echipe: FC Porto 2004 şi Barcelona 2006.

Mijlocaşul portughez a jucat cîte o repriză pentru fiecare echipă şi a reuşit să marcheze pentru ambele. Cel care a strălucit a fost argentinianul Lionel Messi, care a oferit pase de gol şi chiar a reuşit să înscrie şi un gol cu capul.

Marele absent al partidei a fost Ronaldinho, care nu a primit aprobare de la club pentru a participa la amical. Partida s-a terminat cu scorul de 4-4.

Porto 2004: Vítor Baía, Pedro Emanuel, Carlos Secretário, Paulo Ferreira, Mário Silva, Sérgio ConceiçãoCostinhaManiche, Jankauskas, Derlei, Benni McCarthy, Jorge Costa, Pedro Mendes, Dmitri Alenichev, Nuno Valente, Ricardo Costa, Jorge Andrade, Ricardo Fernandes, Bruno Vale, Rubens Júnior, Bruno Moraes.

Barça 2006: Albert Jorquera, Juliano Belletti, Carles Puyol, Edmílson, Sylvinho, Oleguer, Giovanni van Bronckhorst, Mark van Bommel, Samuel Eto’o, Lionel Messi, Santi Ezquerro, Eidur Gudjohnsen, Ludovic Giuly, Gabri, Sonny Anderson, Gerard.

VEZI VIDEO:


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
adicristea
adicristea  •  26 Iulie 2014, 14:30

*doua echipe

valentino22
valentino22  •  26 Iulie 2014, 12:56

Deco ...ce legenda!!!!!!

cabernets
cabernets  •  26 Iulie 2014, 11:45

Era mai frumos fotbalul acum 10 ani, usor usor se retrag si ultimii mohicani, era altceva cu Del Piero, Maldini, Nedved, Raul si ceilalti care se confundau cu culorile unei echipe nu ca acum cand Ibra si Balotelli joaca la 10 echipe in cariera

Vezi toate comentariile (3)
Comentează