INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Liverpool, victorie importantă pe terenul lui Southampton, 2-0 » Salah și Firmino au făcut din nou spectacol!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 februarie 2018 20:21

Liverpool a reușit să câștige partida din deplasare cu Southampton, scor 2-0, grație a două reușite venite în prima repriză.

VEZI VIDEO AICI!

Firmino și Salah au fost actorii principali din această partidă. Brazilianul a înscris primul. A fost servit în mijlocul careului de egiptean și a șutat perfect, pe jos, în stânga portarului, și a înscris. Era doar minutul 6.

Cu 3 minute înainte de pauză a venit rândul lui Salah să înscrie. Pasator? Firmino. Brazilianul l-a văzut excelent pe colegul său, a pasat prin toată defensiva gazdelor, iar golgeterul Salah a înscris cu un șut bine plasat.

22 de goluri
are Salah în  Premier League, locul 2. Pe 1 e Harry Kane, 23 de goluri

Liverpool a urcat pe locul 3, cu 54 de puncte, cu două în urma lui United. Southampton încheie o serie de 4 meciuri fără înfrângere și rămâne cu 25 de puncte. E pe locul 18.

clasament

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează