INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHAMPIONS CUP

VIDEO Louis van Gaal a cîştigat primul trofeu cu Manchester United » "Diavolii" sînt campioni în Statele Unite ale Americii

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 05 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 05 august 2014 09:56

Turneul amical din Statele Unite ale Americii, la startul căruia au fost 8 dintre cele mai importante echipe ale Europei, a fost cîştigat de Manchester United.
Azi-noapte s-a desfăşurat finala International Champions Cup, dintre Liverpool şi Manchester United, învingători ieşind "diavoli", după ce au cîştigat cu 3-1, pe Sun Life Stadium din Miami, în faţa a 51.104 spectatori.

"Cormoranii" au condus la pauză cu 1-0, datorită golului căpitanului Steven Gerrard, însă United a întors scorul, iar în repriza a doua golurile lui Wayne Rooney, Juan Mata şi Jesse Lingard i-au făcut campioni.

Turneul s-a împărţit în două grupe a cîte 4 echipe fiecare. Locul 1 din grupa A a jucat direct finala cu echipa clasată pe poziţia 1 din grupa B.

Celelalte echipe care au luat startul la turneul din Statele Unite au fost: Internationale Milano, AS Roma, Real Madrid, Manchester City, Olympiacos Piraeus şi AC Milan.

VEZI AICI VIDEO CU TOATE CELE 4 GOLURI DIN FINALĂ!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
lfc_4_ever
lfc_4_ever  •  06 August 2014, 15:24

nu-i nimic ! ii frigem in campionat. de doua ori !

tefelica
tefelica  •  05 August 2014, 14:14
Postat de rossonero.bucuresti pe 05 August 2014, 10:14

tricoul cu AON e de antrenament si pre-match, celalalt e de joc ======one way ====== ROSSONERO BUCHAREST ====9=========9====== =======litere========== ROSUNEGRU BUCURESTI ====9=========9====== ===RO ====S.S.-Sportul Studentesc =====ONE way =======ROmanid (dinamo citit invers) =========RO.S.S.ONE.RO ______________________ Dinamo + Sportul Studentesc =ROSSONERO BUCURESTI ar fi o solutie logica sa se scape de sintagma echipa politiei si echipa blaturilor via "politia comunitara". Dar probabil ca Sportul va fuziona cu alta echipa poate Viitorul intr-un proiect ROSSONERO , pentru ca la dinamo nu exista curajul necesar unui rebranding total.

MAI DUTE MA IN P00LA MEA CU ECHIPA ASTA !

solomon_i
solomon_i  •  05 August 2014, 12:49

"International Champions Cup" Da are un nume pompos. Dar tot un turneu amical ramane.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează