INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID

VIDEO Lovitură pentru Atletico Madrid » Tiago a suferit o fractură de tibie și e out 4 luni! Soluțiile lui Simeone pentru a-l înlocui

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2015 11:47

Seară horror pentru fotbalistul lui Atletico Madrid, Tiago. Mijlocașul portughez a suferit o fractură de tibie în meciul cu Espanyol.

Jucătorul de 34 de ani va fi indisponibil în următoarele 4 luni, conform declarațiilor oferite de medicul clubului.

Tiago s-a accidentat după o fază la care el l-a lovit, din spate, pe Asensio. A cerut imediat schimbarea, iar Simeone l-a trimis în locul său pe Carrasco.

Foarte probabil, portughezul va pierde tot restul sezonului din La Liga. Inclusiv prezența sa la EURO 2016 este sub semnul întrebării.

Variantele lui Simeone pentru a-l înlocui pe Tiago:

Saul Niguez, 21 de ani - un mijlocaș inteligent, despre care chiar tehnicianul lui Atletico a spus că e o soluție pentru a suplini absența lui Tiago

, 22 de ani - un mijlocaș talentat, dar care se va alătura lotului madrilen în ianuarie. A semnat cu Atletico în august. Are un plasament foarte bun și e un bun pasator

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează