INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

VIDEO Mai tare decît orice reluare! » Xavi Hernandez a fost supus unui test rezervat cunoscătorilor » Rezultatele sînt fabuloase

Articol de - Publicat marti, 31 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 01 aprilie 2015 14:39

"Bolnav" de fotbal, aşa îl descriu prietenii şi colegii pe Xavi Hernandez, legenda Barcelonei. Mijlocaşul a răspuns provocării site-ului oficial al clubului de a identifica anumite momente din mai multe meciuri pe care le-a disputat din 1998 pînă în prezent. 

Sînt peste 751 de partide adunate de Xavi în tricoul blau-grana.

Un meci şi sezonul în care s-a disputat. Aşa îi pun memoria la încercare cei de la fcbarcelona.es. Cu un iPad în faţă, pe care se derulează începutul unei acţiuni şi care este pusă pe pauză înainte de a se termina. Misiunea lui Xavi? Să spună cum se încheie faza respectivă şi cît a fost scorul. Cinci meciuri, cinci răspunsuri absolut perfecte! "Maqui", aşa cum îl strigă colegii, a făcut spectacol la fel ca pe teren.

El juego de Xavi: ¿Qué gol es este? by fcbarcelona

"Bolnav" de fotbal, aşa îl descriu prietenii şi colegii pe Xavi Hernandez, legenda Barcelonei. Mijlocaşul a răspuns provocării site-ului oficial al clubului de a identifica anumite momente din mai multe meciuri pe care le-a disputat din 1998 pînă în prezent. 

Sînt peste 751 de partide adunate de Xavi în tricoul blau-grana.

Un meci şi sezonul în care s-a disputat. Aşa îi pun memoria la încercare cei de la fcbarcelona.es. Cu un iPad în faţă, pe care se derulează începutul unei acţiuni şi care este pusă pe pauză înainte de a se termina. Misiunea lui Xavi? Să spună cum se încheie faza respectivă şi cît a fost scorul. Cinci meciuri, cinci răspunsuri absolut perfecte! " Maqui", aşa cum îl strigă colegii, a făcut spectacol la fel ca pe teren.


El juego de Xavi: ¿Qué gol es este? by fcbarcelona

A doua provocare pentru Xavi a fost pus să spună cum se încheie 5 dintre assisturile sale ."Creierul" catalanilor demonstreză din nou că are o memorie incredibilă. Greşeşte un singur meci din cele 5 şi comentează cu umor: "Am făcut o mică greşeală. O greşeală tehnică".


El juego de Xavi: ¿Qué asistencia es esta? by fcbarcelona

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
gabrita
gabrita  •  01 Aprilie 2015, 11:14

Orice jucator care are viziune asupra jocului, este capabil sa ia decizii intr-un timp scurt, vede culoarele pt a pasa vertical, anticipeaza atat miscarile adversarilor cat si pe cele ale coechipierilor, eu spun ca da, are creier. In liga 1, nu intamplator foarte rar gasesti un jucator de fotbal cerebral. La noi fotbalul se joaca mecanic, totul este plin de stereotipii, aproape tot este previzibil si usor de anticipat. Tocmai de aceea spun si eu ca multi altii: RESPECT XAVI!!!

madskills
madskills  •  01 Aprilie 2015, 08:47
Postat de valentino22 pe 01 Aprilie 2015, 00:30

Una dintre cele mai mari legende ale Barcelonei...pacat ca pleaca. Xavi ar trebui sa aiba statuie langa stadion.

Voi nu intelegeti un lucru la jucatori ca Xavi, Raul si altii in situatia lor. Astia nu pleaca pentru bani, ca au deja averi impresionante. Dar nici nu pot sa stea pe banca, atata timp cat ei inca mai au placerea de a juca fotbal. Xavi atat stie sa faca, a jucat fotbal aproape toata viata, e ca un drog pentru el, e normal sa mai vrea sa joace. De nivelul Barcei, meci de meci, din pacate nu mai este. Dar atata timp cat el e implinit ca om, jucand fotbal ORIUNDE si pe langa asta sa mai castige si o groaza de bani, din partea mea poate juca si in Congo, ca oricum o sa fie respectat de orice iubitor de fotbal, indiferent de echipa.

geov
geov  •  01 Aprilie 2015, 08:14

Asta este diferentaintre marii jucatori si asa zisii jucatori .Cum a-ti vrea sa se ridice Dodel sau Chipciu la nivelul lui cind nivelul lor de inteligenta este undeva -la genunchiul broastei.Am spus de nenumarate ori ca un mare jucator are creier .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close