INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

VIDEO Manchester City vrea un jucător aflat pe lista Barcelonei! Guardiola a cinat cu el și i-a prezentat proiectul

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iunie 2017 13:58

Barecelona și PSG insistă pentru transferul lui Ousmane Dembele, mijlocașul ofensiv al celor de la Borussia Dortmund, cele două cluburi fiind dispuse să ofere 70 de milioane de euro.

Presa din Franța anunță că jucătorul de 20 ani este dorit și de Manchester City. În plus, francezii scriu că jucătorul aflat în vacanță s-a întâlnit cu Pep Guardiola, antrenorul englezilor, și cei doi au cinat împreună.

Guardiola și jucătorul francez au vorbit despre oferta englezilor, iar tehnicianul i-a declarat că și-l dorește la echipa sa și i-a prezentat planurile pentru noul sezon, asigurându-l că va avea un rol important.

33.000.000 €este cota de transfer al lui Dembele, potrivit transfermarkt.de

Dembele a venit la Borussia în iulie 2016 pentru 15 milioane de euro, iar în sezonul trecut a jucat 49 de meciuri, marcând 10 goluri și oferind 21 de pase de gol.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează