INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MARIO BALOTELLI

VIDEO Mario vrea să fie ca Zlatan! Filmuleţ de senzaţie postat de Balotelli: "Ai carte, ai parte! Copii, mergeţi la şcoală!" :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 iulie 2014 10:04

Mario Balotelli loveşte din nou, de data asta cu un clip postat pe contul său de Instagram prin care îi încurajează pe fanii săi să citească.
La bustul gol, în timp ce ascultă muzică şi îşi calcă un tricou, atacantul italian citeşte autobiografia lui Ibrahimovici, "Eu sînt Zlatan". Filmuleţul este însoţit şi de un mesaj aproape identic de cel transmis de Gică Hagi în urmă cu cîţiva ani, "Copii, mergeţi la şcoală, că şi şcoala e bună la ceva".

"Ai carte, ai parte! E cool să citeşti. Copii, mergeţi la şcoală", scrie Super Mario, care pare să fi inventat un nou mod de a lectura.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
bamse1901
bamse1901  •  23 Iulie 2014, 18:08

interesant e tabloul

solomon_i
solomon_i  •  23 Iulie 2014, 10:18

Pai...chiar este ! Varianta mai colorata...!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează