INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

VIDEO Marouane Fellaini şi Daley Blind au înscris primele goluri pentru Manchester United » N-a fost destul pentru a cîştiga cu West Brom

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 21 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 21 octombrie 2014 10:35

Manchester United a salvat un punct în meciul din deplasare cu West Brom în ultimele minute. Partida s-a terminat la egalitate, 2-2, la capătul unui meci în care gazdele au condus de două ori. VEZI AICI VIDEO!

Sessegnon a deschis scorul în minutul 8 cu un şut spectaculos de la 16 metri, care nu i-a dat nici o speranţă lui De Gea.

Marouane Fellaini a egalat în minutul 48. Belgianul a driblat un adversar din preluare şi a tras puternic sub bară. Mijlocaşul a avut nevoie de 24 de meciuri pentru a da primul gol la Manchester United.

Peste 18 minute s-a făcut 2-1 pentru West Brom. Berahino a scăpat singur spre poartă şi a înscris. Cînd mai erau doar 3 minute pînă la final, Daley Blind a marcat şi el.

Olandezul a spart gheaţa în tricoul "diavolilor" după doar 5 meciuri. Cu acest punct Manchester United rămîne pe locul 6, cu 12 puncte, în timp ce Wst Brom e abia a 14-a, cu doar 9 puncte.

Pentru echipa lui Louis van Gaal urmează derby-ul de pe Old Trafford cu Chelsea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
merkurial20
merkurial20  •  21 Octombrie 2014, 11:19

m-au mancat anul asta Man utd la pariuri...ieri la fel:(

Vezi toate comentariile (1)
Comentează