INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Meci nebun pe Emirates, între Arsenal și Chelsea » În repriza a doua s-a marcat de patru ori!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2018 23:30

Arsenal și Chelsea au remizat în runda cu numărul 22 din Premier League, scor 2-2 pe Emirates, într-un meci în care toate golurile s-au marcat în repriza secundă.

În prima parte a meciului, cele două formații și-au împărțit ocaziile importante: mai întâi Morata a profitat de o desincronizare în defensiva gazdelor și a rămas singur cu Cech, însă a șutat dezamăgitor la colțul lung, iar balonul a trecut mult pe lângă poartă.

Arsenal a replicat prin Alexis Sanchez, care a șutat din întoarcere de la marginea careului mic, dar Courtois a respins în bară și apoi a reținut.

Jack Wilshere a deschis scorul pentru "tunari" în minutul 63, când a profitat de un balon deviat în careul lui Chelsea și a șutat puternic la colțul scurt.

Trupa antrenată de Antonio Conte a întors însă rezultatul în mai puțin de 20 de minute. Mai întâi Hazard a fost faultat în careu de Bellerin și tot belgianul a fost cel care a restabilit egalitate de la punctul cu var, în minutul 67.

În minutul 84, Marcos Alonso a reluat din fața porții o centrare expediată de Zappacosta de pe partea dreaptă și i-a adus în avantaj pe oaspeți.

Scorul final al întâlnirii a fosta stabilit însă în minutul 90+2 de Hector Bellerin, care a șutat din prima din interiorul careului de 16 metri o minge respinsă în primă fază de apărarea "albaștrilor".

Vezi AICI VIDEO cu golurile

Rezultatul de astăzi păstrează cele două formații pe locurile ocupate înaintea întâlnirii: Chelsea este pe ultima treaptă a podiumului, cu 46 de puncte, la un punct în spatele lui United și la două avans de Liverpool, în timp ce Arsenal este pe poziția a șasea, cu 39 de puncte.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează