INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

VIDEO » Mesaj de la Zlatan pentru jucătorul cu cele mai multe trofee din lumea fotbalulului: "Îți vorbește legenda! Profită de moment. Să nu faci prostii!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 mai 2017 12:35

Sâmbătă seara, fundașul stânga brazilian Maxwell a evoluat ultima oară pe Parc des Princes, urmând să se despartă de PSG la sfârșitul acestui sezon.

La 35 de ani, fostul coleg al lui Chivu la Ajax și Inter este jucătorul cel mai titrat din lumea fotbalului. A cucerit nu mai puțin de 36 de trofee la cinci cluburi: Cruzeiro, Ajax, Inter, Barcelona și PSG.

Acum, după cinci sezoane și jumătate la Paris, sud-americanul se pregătește să plece. Dar mai poate cuceri un ultim trofeu. Cupa Franței, pe 27 mai (finală cu Angers). Ar fi a 37-a sa cupă!

Sâmbătă, Maxwell a purtat banderola de căpitan la PSG (1-1 cu Caen), iar spectatorii l-au aplaudat minute în șir la final. Într-un clip proiectat pe tabelă, fiecare coechipier i-a transmis un mesaj.

Nu a lipsit Ibrahimovici, prieten și coechipier cu Maxwell la Ajax, Inter, Barcelona și PSG: "Max, îți vorbește legenda! Profită de moment. Și să nu faci prostii". 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
1819121944979915
Costel Preoteasa  •  21 Mai 2017, 21:42

Urat mai esti !

ion.ionescu
ion.ionescu  •  21 Mai 2017, 20:38

1. La Ajax, Chivu a devenit căpitanul echipei, relativ la scurt timp de la venire. Deci, şi pentru Maxwell şi Zlatan. Maxewell era atunci cel mai curtat, deşi era un copil. O fi adunat 36 de trofee dar cred că a primit prea puţin faţă de valoarea sa. Mă refer la Naţională. 2. Zlatan e considerat şeful durilor din fotbalul mondial, nici Terry nu suflă în faţa lui. Ei bine, acest superdur şi superfotbalist (golul său din foarfecă de la 50 m va rămâne "cel mai" în istoria fotbalului mondial) a respectat şi respectă doi români. Primul este Cristi Chivu - nu pt. că i-a fost căpitan, ci pt. echilibrul său. Chivu a fost un lider de când a venit la UCva şi i-a zis Balaci (care îl adusese), după ce îl văzuse ţipând şi la "dinozauri" : "Cristi, mai uşor !"...Al doilea a fost Mutu, colegul lui de cameră, faţă de care, în cartea sa, îşi exprimă o admiraţie ascunsă că n-a avut tupeul lui ! El, superdurul !! Mutulică, eşti respectat de lumea fotbalului (şi mai ales de jucătorii pe care i-ai ajutat) pentru superclasa ta (da, merita Balonul de Aur ca fotbalist !!) dar şi de durii fotbalului (mai puţin de Terry, care se droga şi bea mai mult dar pe care evreii Mourinho şi Abramovici n-au vrut să-l vadă). lasă băutura, lasă scandalurile şi fă ceva în fotbal, fă ceva pentru România !!!

bufnila
bufnila  •  21 Mai 2017, 13:42
Postat de iosif_vs pe 21 Mai 2017, 13:28

"Legenda" e slujitor fata de Maxwell la capitolul trofee :)) Dar tupeu cat casa pe dezradacinatul asta din Balcani :)))

incep sa cred ca are pitici pe creier, in cinci ani dupa ce se lasa de fotbal nu o sa mai vorbeasca nimeni de el.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează