INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

VIDEO » Mesajul lui Ronaldinho pentru Lionel Messi după ce a devenit cel mai bun marcator din istoria La Liga

Foto: www.veja.abril.com.br
Foto: www.veja.abril.com.br

Articol de GSP - Publicat luni, 24 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 noiembrie 2014 11:15

Lionel Messi a marcat trei goluri în meciul cu Sevilla, scor 5-1,  şi a devenit  cel mai bun marcator din istoria campionatului Spaniei, cu 253 de goluri, depăşind-ul pe Telmo Zarra.

Ronaldinho nu a ratat ocazia de a-l felicita pe fostul său coleg şi i-a transmis un mesaj prin intermediul contului de Facebook.

"Felicitări, prietene. Meriţi aceste laude. Să fii parte din istorie este ceva uriaş şi să te văd azi m-a făcut să fiu foarte mîndru. Ne-ai cîştigat pe toţi cu talentul şi simplitatea ta. Felicitări Leo, familiei tale şi Barcelonei! Sînteţi geniali" , a scris Ronaldinho pe Facebook.

Şi colegii de la Barcelona l-au felicitat pe Messi. Vezi aici mesajele pentru argentinian

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
madskills
madskills  •  25 Noiembrie 2014, 09:41
Postat de unico_biancorossi pe 25 Noiembrie 2014, 01:54

asa au fost si altii... majoritatea brazilieni, in jocul lor magic nefiind altceva decat bucuria jocului, fie ca erau amicale, fie ca erau finale de cupe mondiale... garincha, pele, rivelino, zico, socrates, romario... da, chiar si ronaldo...

Ma mir ca ai enumerat legendele alea:) astia din ziua de azi in afara de Messi si Cristiano nu au auzit de alt fotbalist :) Tocmai de aia cei mai buni jucatori din istorie au fost brazilieni. Au o educatie aparte cand e vb de fotbal. Il joaca in primul rand de placere, abia apoi pentru bani. Ronaldo cand a venit in Europa la PSV se bucura la fiecare gol de parca era primul din viata lui. Pe astia nu ii interesa ca nu le sta parul, ca aveau dantura nu stiu cum. Radeau cu gura pana la urechi ca niste copii si profitau din plin de minutele de pe teren. De ce crezi ca nu s-a retras inca Ronaldinho, desi are bani gramada. Fara fotbal, e "mort".

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Noiembrie 2014, 01:54
Postat de gica.paunescu pe 24 Noiembrie 2014, 16:29

Dintosul mi s-a parut a fi fost fotbalistul cu cea mai mare bucurie a jocului, din ce-am vazut pana la 55 ani de viata ( de pe la 9-10 ani, de-atunci tin minte meciuri vizionate; ,,diagonala'' de 4-1 a lui Carlos Alberto la poarta Italiei, in finala din Mexic '70 ! ). Amintiti-va aplauzele primite intr-un derbi contra Realului, de prin 2005-2006, chiar pe Bernabeu, a fost 3-0 ptr. Barca. Poate si multumita dentitiei diferite de-a altora, bucuria lui pare sa n-aiba margini ! Nu cred sa fi faultat, in mod voluntar, vre-un adversar, cu-ata mai putin sa fi fost un fault dur. Sa fii sanatos Dinho, s-auzim numai de bine !

asa au fost si altii... majoritatea brazilieni, in jocul lor magic nefiind altceva decat bucuria jocului, fie ca erau amicale, fie ca erau finale de cupe mondiale... garincha, pele, rivelino, zico, socrates, romario... da, chiar si ronaldo...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Noiembrie 2014, 01:53

un gest de mare simplitate si de mare frumusete : fair play !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează