INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MEXIC

VIDEO Un fan mexican a traversat terenul în sprint pentru a ajunge la Ronaldinho! A meritat efortul :)

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 02 martie 2015 14:36

Ronaldinho a cunoscut gloria în tricoul Barcelonei şi întotdeauna a jucat fotbal cu zîmbetul pe buze. Talentul şi modestia l-au făcut pe brazilian să intre în inimile tuturor iubitorilor sportului rege.
Acum a ajuns la 34 de ani şi joacă la Queretaro în Mexic, însă parcă este mai iubit ca niciodată. Fotbalistul se afla pe banca de rezerve în timpul meciului contra celor de la Puebla, scor 4-1, cînd un suporter a intrat pe teren şi s-a îndreptat direct către locul unde brazilianul se afla.

Fanul a fost urmărit de agenţii de pază în timp ce a traversat tot terenul pentru a ajunge la idolul său care se afla pe banca de rezerve.

Nu este prima dată cînd fanii dau năvală pe teren pentru a-l îmbrăţişa sau pentru a-i arăta recunoştiinţa fotbalistului. În materialul de mai jos sînt şi alte situaţii în care Ronaldinho a fost pus de-a lungul carierei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
wwerko80
wwerko80  •  02 Martie 2015, 14:59

agentii de paza in mexico poarta jachete sport in dungi cu blugi? :)))))))

ultras_gicu
ultras_gicu  •  02 Martie 2015, 14:55

RESPECT!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează