INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

VIDEO Moment inedit în Sochaux - PSG 1-4 » Dani Alves a intrat în poarta parizienilor

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat miercuri, 07 februarie 2018 18:06

PSG a eliminat-o fără emoţii pe divizionara secundă Sochaux (scor 4-1) şi a avansat în sferturile de finală ale Cupei Franţei, însă momentul inedit al partidei de pe Stade August Bonal a venit în minutele de prelungire ale partidei, când fundaşul Dani Alves (34 de ani) a fost nevoit să intre în poarta echipei sale.

Vicecampioana Franţei şi-a asigurat o victorie confortabilă după doar o oră de joc, hattrick-ul lui Angel Di Maria, golul lui Edinson Cavani şi reuşita lui Florian Martin, pentru gazde, stabilind scorul final al partidei. Totuşi, PSG a rămas în 10 oameni după eliminarea goalkeeper-ului Kevin Trapp în minutul 90, când a avut o intervenţie dură asupra unui adversar, la aproximativ 25 de metri de propria poartă.

Nemaiavând schimbări la dispoziţie, parizienii au fost nevoiţi să trimită un jucător de câmp în poartă pentru minutele rămase de disputat, iar cel care s-a oferit a fost Dani Alves, jucător care măsoară 1,72m. Fostul fundaş de la Barcelona şi Juventus, introdus de Unai Emery în minutul 68, şi-a luat mănuşile, a îmbrăcat echipamentul de portar şi şi-a aranjat zidul pentru lovitura liberă ce avea să urmeze. Din fericire pentru acesta, şutul celor de la Sochaux a fost respins de apărarea PSG-ului, iar arbitrul a pus capăt partidei. VEZI AICI VIDEO CU FAZA!

26 de partidea bifat Alves la PSG în acest sezon, trecându-şi în cont 4 goluri şi 7 pase decisive

Sferturile de finală ale Cupei Franţei se vor desfăşura în perioada 27-28 februarie, PSG urmând să-şi afle adversara după tragerea la sorţi ce va avea loc astăzi.

Surse:  twitter.com/GoalUKfff.fr

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează