INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

VIDEO Momente emoționante pe arena lui Feyenoord » Omagiu adus de fanii olandezi pentru mama lui Vilhena

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat luni, 21 noiembrie 2016 22:37

La doar câteva zile după publicarea imaginilor violente cu huliganii lui Feyenoord luându-se la bătaie cu cei de la Nancy, fanii grupării olandeze și-au arătat latura sensibilă înaintea partidei cu Zwolle, scor 3-0.

Aceștia au adus un omagiu pentru mama lui Tonny Vilhena, mijlocașul de doar 21 de ani al grupării de pe De Kuip.

După o boală lungă și grea, Jeanette, mama lui Tonny, a pierdut lupta cu viața în data de 30 octombrie. Ratând partidele cu Zorya Lugansk și Go Ahead Eagles, fanii lui Feyenoord au avut pentru prima oară ocazia să-l încurajeze pe Vilhena și să-i aducă un tribut emoționant mamei decarului.

În timp ce jucătorii celor două echipe au intrat pe teren, fanii din Rotterdam au început să cânte celebrul "You'll never walk alone", aprinzând în același timp mii de scântei în memoria lui Jeanette. Vizibil emoționat, Vilhena a aplaudat publicul pentru gestul de încurajare.

Feyenoord s-a impus fără probleme în fața lui Zwolle, scor 3-0, golurile fiind marcate de Kuyt 38', El Ahmadi 71' și Toornstra 76'. "Mândria din Sud" este pe locul întâi după 13 etape scurse cu 32 de puncte adunate, în runda următoare întâlnind în deplasare FC Utrecht.

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
fortzzza
fortzzza  •  22 Noiembrie 2016, 00:19

La finalul zilei, cand se trage linie, tot ce conteaza este sa spunem ca am fost oameni. Respect fanilor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează