INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Mourinho, descătușat după victoria la scor cu campioana: "Excepțional!". Ce nu i-a venit să creadă lui Ranieri: "Ceva straniu"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian Adrian SecuJURNALISPORT - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 18:25

Manchester United a învins fără drept de apel campioana în exercițiu, Leicester, scor 4-1, la capătul unui meci în care „diavolii” au marcat toate golurile în prima repriză.


Manchester United 4-1 Leicester( 22' Smalling, '37 Mata, '40 Rashford, '42 Pogba\' 59 Gray) VIDEO

Mourinho și-a lăudat jucătorii la interviul de după meci:

"Nu mă așteptam să câștigăm așa confortabil. În a doua repriză nu am mai forțat, nu cred că se aștepta cineva să mai marcăm încă 4 goluri și să facem 8-1. Față de meciurile trecute, am avut dinamică pe faza de atac și siguranță pe linia de fund. Remarc toată echipa. Când echipa marchează de patru ori împotriva campioanei, fără ca vârful să înscrie, înseamnă că a făcut un meci excepțional”.

Tehnicianul a vorbit și despre Wayne Rooney, care a fost lăsat pe banca de rezerve până în minutul 83: 

"Este un jucător important pentru Manchester și pentru țara lui. Am decis ca azi să înceapă meciul pe bancă. El este omul meu, am încredere în el”.

Și Claudio Ranieri a oferit o declarație la finalul partidei, în care și-a certat jucătorii pentru prestația din prima repriză.

"Meciul s-a jucat în prima repriză. Este de necrezut ceea ce s-a întâmplat. Am început foarte bine, am pus presiune la poarta adversă. Ne-a lipsit ultima pasă, dar primele 20 de minute au fost controlate în totalitate de noi.

Nu este posibil să primești 3 goluri din cornere. Asta denotă lipsa de marcaj la adversari și faptul că jucătorii mei nu erau conectați la meci. Este straniu ceea ce s-a întâmplat. Noi la fazele fixe eram greu de învins”. 

Ranieri a motivat și schimbările vedetelor Mahrez și Vardy din debutul actului secund:

„La 4-0, meciul era deja pierdut așa că am decis să le ofer un moment de odihnă până la meciul din Champions League, cu Porto". 


După 6 etape, Manchester United urcă pe locul 5 în Premier League, cu 12 puncte , în timp ce Leicester se află pe locul 11, cu 7 puncte.

Manchester City se află pe prima poziție , cu 15 puncte din tot atâtea posibile, cu mențiunea că joacă azi împotriva celor de la Swansea.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1607755696168307
Secu Adrian  •  24 Septembrie 2016, 18:55
Postat de andrei.33 pe 24 Septembrie 2016, 18:51

Trebuie intai sa i se "incarce" calitatile de jurnalist. Deocamdata la stadiul de pseudo.

E articolul meu, nu am studii în domeniu. Scriu doar de plăcere.

andrei.33
andrei.33  •  24 Septembrie 2016, 18:51
Postat de Secu Adrian pe 24 Septembrie 2016, 18:39

Vedeți că nu s-a încărcat complet articolul, nu apare și ce a spus Claudio Ranieri :)

Trebuie intai sa i se "incarce" calitatile de jurnalist. Deocamdata la stadiul de pseudo.

1607755696168307
Secu Adrian  •  24 Septembrie 2016, 18:39

Vedeți că nu s-a încărcat complet articolul, nu apare și ce a spus Claudio Ranieri :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează