INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

VIDEO / Mourinho le-a spus fotbaliştilor săi să joace pentru Ronaldo » Iată ce gol vrea să dea portughezul!

Hugo Sanchez şi Cristiano Ronaldo, captură Telemadrid
Hugo Sanchez şi Cristiano Ronaldo, captură Telemadrid

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 20 mai 2011 18:57

Cristiano Ronaldo şi Hugo Sanchez au apărut în faţa camerelor TV pentru a celebra recordul portughezului de 38 de goluri într-un sezon, scrie AS. Mîine, în meciul cu Almeria, Ronaldo poate depăşi acest număr şi poate deveni astfel cel mai bun marcator din istoria Primerei Division.

"Pentru mine ar fi o plăcere să depăşesc recordul acesta, să egalez un fotbalist aşa cum este Hugo Sanchez. Nu sînt obsedat de acest lucru însă, pentru mine titlurile importante sînt cele obţinute cu echipa, nu cele individuale. Recunosc însă că mi-ar fi plăcut ca printre aceste goluri să fie şi chilena lui Hugo (n.r. nume dat execuţiei făcute celebre de mexican, o foarfecă într-un meci Real Madrid-Logrones VEZI AICI GOLUL)", a spus Ronaldo, care a recunoscut că Mourinho le-a cerut jucătorilor Realului să lupte pentru a-l face pe acesta cel mai bun marcatori al ligii spaniole.

"Mi-am dorit mereu ca cel care îmi va depăşi recordul să fie un jucător al lui Real Madrid. Nu mi-ar fi plăcut să fie Messi, care e de la Barca. Îl felicit pe Cristiano, iar dacă mă va depăşi, cu atît mai bine. E într-o formă extraordinară, are o medie de goluri ieşită din comun", a spus şi Hugo Sanchez.

Real Madrid-Almeria se joacă mîine de la ora 21:00, pe Digisport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
salaaurel
salaaurel  •  21 Mai 2011, 10:59

Si daca va lua gheata de aur ,atunci se imparte cu ceilalti jucatori (coautori),si-l mai comparati cu MESSI,de fapt caracteristica voastra forte este LIPSA de caracter.

teleghidat
teleghidat  •  20 Mai 2011, 22:19

HALA MADRID

Vezi toate comentariile (2)
Comentează