INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GETAFE - BARCELONA 0-0

VIDEO N-a uitat! Cosmin Contra i-a uimit pe spanioli: ce jonglerii a făcut în timpul meciului cu Barcelona

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 decembrie 2014 14:58

Getafe a remizat cu Barcelona, scor 0-0, iar Cosmin Contra a oferit imaginea meciului, atunci cînd a jonglat pe marginea terenului cu o minge ieşită în aut. Fostul fundaş român a arătat că nu a uitat jocul, ba mai mult, a stîrnit urale în tribune.

Dacă jucătorii săi nu au făcut spectacol în faţa colosului blaugrana, Contra a confiscat atenţia tuturor prin talentul de care a dat dovadă cu mingea. VIDEO AICI


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Decembrie 2014, 19:06
Postat de dilibau pe 14 Decembrie 2014, 15:00

"Vídeo no disponible en su zona geográfica"... pârț.

asa si ce ? a fost un nula la nula cu putine ocazii, un joc tactic excelent si o defensiva foarte buna a lui getafe. asta e tot, restul imagineaza-ti si tu. daca poti, desigur..)))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Decembrie 2014, 19:04

un viitor antrenor de calibru, asa pare sa devina cosmin contra. e si normal, nu si-a murdarit inteligenta tactica intre cimitire, ca alti shaormari si manelisti celebri prin deserturile arabiei....

dakesis
dakesis  •  14 Decembrie 2014, 16:58
Postat de sakamoto pe 14 Decembrie 2014, 15:23

Frapeaza tinuta eleganta in care apare Cosmin Contra. Cind te gindesti ca la televiziuni politice din Romania-unde se bate apa-n piua, pina dimineata- apar niste ciumeti fara cravata, cu camasa descheiata pina la buric! Ar trebui putina decenta, invitatii sa vina obligatoriu in costum si cravata!

corect, bine punctat! Cum apar cei din Anglia la emisiuni si cum sunt ai nostri... dupa ce si-au luat teapa cu achizitionarea meciurilor, nu or mai avea bani nici pentru doua cravate chinezesti...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează