INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Napoli, eşec neaşteptat cu Chievo » Inter, bătaie ca-n ”Şapte păcate” cu Sassuolo: 7-0!

Articol de GSP - Publicat luni, 15 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 septembrie 2014 00:04

Napoli s-a făcut de rîs acasă, cedînd ieri cu Chievo (0-1). Deşi a dominat tot meciul, 8-1 raportul şuturilor cadrate şi 14-2 la cornere, Bardi a scos senzaţional tot. Inclusiv un 11 metri, executat de Higuain în minutul 27!

A fost primul salvat de Bardi în Serie A şi al 15-lea penalty ratat de Napoli în ultimele 5 sezoane. Record! Trupa veroneză s-a apărat compact, a avut şi noroc şi a lovit cinic pe un contraatac finalizat de Maxi Lopez, imediat după pauză. Vezi VIDEO!

Bătaie ca-n ”Şapte Păcate”

Pentru a doua oară în trei dueluri cu Sassuolo, Inter a făcut 7-0. Ieri însă, după aproape un an de la prima corecţie, trupa lui Walter Mazzarri a defilat la Milano.

Icardi a reuşit un hat-trick, Osvaldo o "dublă" şi a dat două pase de gol, Kovacici şi Guarin, înlocuitorul croatului, completînd recitalul ofensiv.

VIDEO: Vezi AICI golurile!

De menţionat că oaspeţii au evoluat cu un om în minus din minutul 60. La 0-5, Berardi l-a lovit cu cotul în faţă pe Juan Jesus: a încasat "roşu" direct!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close