INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Nebunie de meci pe Stadio Olimpico! Totti a adus victoria, în prelungiri, din penalty » Declarație surpriză după meci

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian Adrian SecuJURNALISPORT - Publicat luni, 12 septembrie 2016 13:48

Roma a învins-o pe Sampdoria cu 3-2, în cea de-a treia etapă din Serie A, la capătul unui meci în care Francesco Totti, intrat după pauză, a schimbat soarta meciului, marcând un gol și oferind o pasă decisivă.

Fanii de pe Stadio Olimpico au avut motive de bucurie când egipteanul Salah a deschis scorul în minutul 8 cu o lovitură de cap bine plasată , aflat la capătul centrării lui Perotti. Bucuria a durat doar 10 minute, oaspeții reușind să puncteze prin Muriel, care a șutat din prima după o angajare a lui Regini. Quagliarella a pus-o pe Sampdoria în avantaj cu cinci minute înainte de pauză, care a profitat de o bâlbă a apărării adverse.

Aici ai rezumatul partidei

După ieșirea de la cabine și-a făcut apariția în teren și atacantul Francesco Totti, 39 de ani. După o oră de joc, Totti i-a pasat excelent lui Dzeko, care l-a driblat pe Viviano și a înscris. Veteranul a mai oferit o fază de geniu în minutul 72, când a înălțat un balon peste trei fundași adverși, dar Salah a ratat incredibil.

În prelungirile partidei Skriniar a intrat imprudent la Dzeko, iar centralul a arătat imperturbabil punctul cu var. Totti a înscris și a adus toate cele 3 puncte echipei sale, care urcă pe a treia poziție a podiumului în Seria A, cu 7 puncte acumulate.

250 de goluria marcat Totti în Serie A în cei 24 de ani de când joacă la Roma

La final , Totti a vorbit despre meci și a comentat posibilitatea de a continua și după vara anului 2017, atunci când îi expiră contractul cu gruparea Giallorossi.

„Un meci este câștigat de 11 jucători. Am încercat să dau tot ce am mai bun când am intrat. La final mi-a fost puțin teamă că o să ratez penalty-ul, e prima oară când mi se întâmplă. Dacă o să mă simt în stare să joc fotbal în continuare, o voi face. Sunt un «Romanista» convins și vreau să joc aici până la finalul carierei”, a declarat Totti.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează