INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

VIDEO Nervi în Galatasaray - Fenerbahce: fanii Cim Bom au aruncat cu obiecte în arbitru, iar jucătorii adverși l-au protejat » Coregrafie fabuloasă făcută de suporterii gazdelor

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2017 09:32

Galatasaray și Fenerbahce au terminat la egalitate, 0-0, în derby-ul campionatului Turciei. Jucătorii oaspeți l-au protejat cum au putut pe unul dintre asistenți, bombardat de fanii Galatei cu tot ce le-a picat în mână.

"Niciun derby fără incidente" pare să fie deviza huliganilor turci. Galatasaray - Fenerbahce n-a avut goluri, dar momentele tensionate nu i-au lipsit. Cel mai scandalos, atacul ultrașilor Cim Bom asupra asistentului Tarik Ongun.  Nemulțumiți cu deciziile acestuia, au început la un moment dat să arunce în el cu tot ce le-a căzut în mână: pungi pline cu apă, sticle, steaguri și brichete.

În genunchi

Fără posibilitatea de a se adăposti de bombardamentul la care era supus, Ongun și-a pus steagul între picioare și s-a lăsat în genunchi, acoperindu-și capul cu mâinile, dar a rămas cu privirea la joc. A fost momentul în care mai mulți jucători ai Fenerului i-au venit în ajutor, formând pur și simplu un scut uman în jurul său!
În inferioritate

Meciul? Deși oaspeții n-au tras un șut pe poartă, fiind departe de anii în care dominau Superlig, Galatasaray n-a reușit să câștige. Ba a și tremurat pe final, când a rămas în inferioritate după eliminarea lui Younes Belhanda (73) pentru două "galbene". 

 

71 de minute a jucat Iasmin Latovlevici la Galata. A fost introdus în locul accidentatului Serdar Aziz

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
sooos1ck
sooos1ck  •  23 Octombrie 2017, 11:10

Pe langa bricheta au fost si monede, bucati de zid rupte din stadion....halal suporteri, sa nu mai zic de aruncatul *** ***l..e..g..***.., vai de capu vostru suporteri de jungla ce sunteti voi!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10206088110775210
Enver Hoxha  •  23 Octombrie 2017, 10:55

Și meciul n-a fost oprit? Turcii sunt înapoiați rău, nu ca noi.

maryan72
maryan72  •  23 Octombrie 2017, 10:33

si cand te gandesti ca la noi unul a fost decorat de presedintele tarii pentru o bricheta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează