INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Newcastle - Man. United 1-0 » Rafa l-a mai bătut o dată pe Mou!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 11 februarie 2018 22:10

Mourinho a pierdut al 6-lea meci în fața lui Benitez. Newcastle a părăsit zona retrogradării, United e la 16 puncte de liderul City.

VEZI AICI VIDEO DE LA MECI!

Când aude de Rafa Benitez, Mourinho râde de el, e sarcastic, convins că e mult mai bun. Dar, în meciuri directe, José a pierdut de 6 ori. Doar în fața lui Guardiola are un palmares mai rău: 9 înfrângeri!

Man. United a fost învinsă la Newcastle, acolo unde Mou nu a câștigat niciodată. "Diavolii" au ratat mai multe ocazii clare, ciocnindu-se de un portar la prima partidă mare în Premier: Dubravka, adus de la Sparta Praga.

În minutul 65, Pogba nici nu a sărit la duelul aerian cu Lejeune, mingea a ajuns la Ritchie, care a decis meciul de pe St. James' Park.

1-0, Newcastle părăsește zona retrogradării, punând capăt unei serii de 5 partide fără victorie. În timp ce United e acum la 16 puncte de liderul City.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
andrei.33
andrei.33  •  12 Februarie 2018, 01:48

L-AU CITIT TOTI PE MOU DEJA. E DEPASIT CA ANTRENOR.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează