INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - GRANADA 4-0

VIDEO Nimic nou pe frontul de Vest » Messi și Neymar au rezolvat fără emoții meciul cu Granada

Lionel Messi și Arda Turan, foto: reuters
Lionel Messi și Arda Turan, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 ianuarie 2016 18:45

Barcelona a trecut ușor de Granada, 4-0, în două reprize cu scoruri simetrice. Messi a reușit un hattrick, completat de Neymar.

Turcul Ardan Turan a pasat pentru primul gol al argentinianului, în minutul 8, pentru ca Suarez să-l imite șase minute mai tîrziu.

La 13 minute după pauză, Messi a marcat după ce mingea a ricoșat din bară, acolo unde o trimisese Neymar. Meciul a fost închis în minutul 83 de brazilian. VIDEO AICI

Barcelona este lider în La Liga, cu 42 de puncte, la un punct de Atletico Madrid și șase de Real Madrid, după 18 meciuri disputate.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  09 Ianuarie 2016, 19:40

"la un punct de Atletico Madrid și șase de Real Madrid, ambele contracandidate avînd un meci mai puțin disputat"... Mai ales Atletico si Real, care au acelasi numar de meciuri disputate ca si Barca: 18!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează