INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INCIDENT

VIDEO "Nu ești în stare să dai gol nici din penalty!" » Higuain s-a enervat și a vrut să lovească un tînăr care-l filma: "Șterge videoul sau îți rup capul!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iulie 2015 16:40

Pe Gonzalo Higuain l-au lăsat nervii. Aflat în vacanță, la Ibiza, fotbalistul lui Napoli s-a distrat pînă dimineața într-un club. La ieșirea din local alături de colegul său Ezequiel Lavezzi, "Pipita" a fost recunoscut de un grup de tineri, care au început să-l filmeze.

A refuzat cererea unui tînăr de a se fotografia alături de el, stîrnind nemulțumirea unui alt individ din grup. "Nu ești în stare nici să înscrii nici din penalty!" a fost scînteia care a iscat furia fotbalistului de 27 de ani: "Tu nu-mi spui mie așa ceva" a fost răspunsul vîrfului, în timp ce încerca să-l lovească pe bărbatul din fața lui, fără să agreseze, în cele din urmă, pe cineva.

Incidentul nu s-a oprit aici, unul dintre tineri arătîndu-i semne obscene. Conștient că totul era filmat, Higuain a cerut în repetate rînduri să fie șters filmulețu: "Șterge-l sau îți rup capul!".

Pentru a opri scandalul, Higuain a fost dus înapoi în club și scos pe ușa din spate, cu o furgonetă cu geamuri fumurii.

Higuain a executat lamentabil un penalty în finala Copa America, contra lui Chile, decisă la loviturile de departajare.

sursa: elmundo.es

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează