INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO O vocală greșită, prima ”dublă” reușită! Ce scria pe tricoul lui Arnautovici în meciul în care și-a salvat echipa

Articol de - Publicat miercuri, 27 decembrie 2017 13:00

West Ham și Bournemouth au terminat la egalitate, 3-3, într-un meci spectaculos. Marko Arnautovici a fost decisiv în remiza de la Bournemouth (3-3), marcând în premieră de două ori pentru "ciocănari", dar într-un tricou cu "Arnoutovici" pe spate. Austriacul are 5 goluri în decembrie.

 Arnautovici nu marcase deloc în primele 10 jocuri pentru West Ham în Premier. S-a descătușat cu Chelsea, cu golul ce a învins campioana, iar marți a reușit prima sa "dublă" pentru "ciocănari", care au scos, dramatic, o remiză la Bournemouth, 3-3.

Vezi aici video cu rezumatul meciului

Marko Arnautovici a semnat-o în numai opt minute (81, 89), sau mai precis "Arnoutovici"! Magazinerul echipei a avut de Crăciun mici probleme cu ortografierea numelui atacantului austriac, pe care l-a rebotezat, încurcându-i o vocală, în numele scris pe spatele tricolului bleu cu numărul 7.

Schimbarea i-a prins bine, "Arnautovici" fiind prolific în decembrie: 5 goluri în ultimele 6 etape din campionat. Și dacă o ține tot așa în retur, vârful de 28 de ani poate depăși cel mai bun sezon în Premier, 11 goluri la Stoke în 2015-'16! 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează