INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

VIDEO OFICIAL Ronaldinho revine în Europa şi va juca lîngă Eto'o! » Vine încă un star: "Vom fi senzaţionali"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2015 11:19

La 35 de ani, Rolandinho revine în Europa și va juca în Turcia, la Antalyaspor, după despărțirea de Queretaro.

Președintele clubului turc a anunțat că echipa care l-a transferat în această vară pe Samuel Eto'o s-a înțeles și cu starul brazilian.

"Ne-am înțeles cu Ronaldinho. Cred că în două zile va fi totul oficial. Pe lîngă Eto'o și Ronaldinho vom mai aduce un star internațional. Cînd vom rezolva și acest transfer o să fim senzaţionali, o să vorbească toată lumea despre noi", a spus Gultekin Gencer, președintele echipei din Antalya.

Jucătorul confirmă

Ronaldinho a confirmat că va veni în Turcia. Jucătorul a postat pe contul său de Instagram un video în care spune că foarte curînd va fi în Turcia.

Astfel, brazilianul va fi din nou coleg cu Samuel Eto'o, alături de care a jucat la Barcelona.

Ronaldinho este unul dintre cei mai apreciați jucători din istorie. De-a lungul carierei, acesta a jucat la PSG, Barcelona și AC Milan și a cîștigat cele mai importante trofee, precum Balonul de Aur, UEFA Champions League și Campionatul Mondial.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ex_pitesteanul
ex_pitesteanul  •  30 Iunie 2015, 21:00

m-ar tenta sa merg cateva zile in antalya doar ca sa-l vad jucand pe ronaldinho frumos comentariu, gica.paunescu

gica.paunescu
gica.paunescu  •  30 Iunie 2015, 16:56

Si mie-mi pare a fi fost cel mai spectaculos jucator - de pana acum - dintre cei pe care am avut ocazia sa-i vad jucand ( incepand cu anii '67-'68. de cand imi amintesc meciuri de fotbal vizionate; printre ele, un Romania - RFG 1-0, din '67 - nemtii erau, cred, vicecampioni mondiali, pe 23 August s-a disputat ! ). Bucuria inscrierii golurilor, ori a unor pase de gol adresate coechipierilor, nu-si are egal printre ceilalti jucatori. Daca s-ar face o secventa, generic intitulata,, bucuria fotbalului'', atunci Dintosul ar trebui distribuit in ea, in postura de rol principal. Obrigado, Ronaldinho !

ataraxia
ataraxia  •  30 Iunie 2015, 13:25

respect patronului. a gandit, nu este ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează