INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA / OLYMPIQUE LYON - PSG 2-1

VIDEO Panică la PSG! Mbappé, izbit de portarul advers cu genunchii în piept! N-a mai putut continua partida

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2018 10:17

Într-un meci Lyon - PSG ca o finală de Champions League, cu trei goluri de neuitat, câștigat de OL cu 2-1 în ultimele secunde ale prelungirilor (Depay, 90+4), accidentarea lui Mbappé a înspăimântat arena lyoneză.

Cu capul spart după ciocnirea aeriană involuntară cu Aouar (22), atacantul lui PSG a fost zdrobit de Lopes opt minute mai târziu. Portarul gazdelor s-a aruncat ca un kamikaze asupra sa în propriul careu, a atins mingea, dar l-a și izbit cu ambii genunchi în piept, aruncându-l în iarbă fără suflare. Un asalt de o violență rară.
Kylian s-a trezit din șoc și a reușit să meargă la marginea terenului, alături de doctorul Éric Rolland. Nu mai putea sta în picioare, avea dureri de cap și era năucit de lovitură. Amețit, s-a întins pe gazon. A fost luat cu targa și dus în vestiar.

Medicul voia inițial să-l ducă la spital, dar jucătorul și-a revenit și s-a întors la Paris cu echipa. Avea traumatism cranian și un guler cervical în jurul gâtului.
Ce a surprins a fost reacția arbitrului Turpin. Care nici nu l-a sancționat pe goalkeeperul portughez, nici nu a acordat penalty pentru PSG. A trecut peste incident ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. 

Mbappé a fost victima unui traumatism cranian și pe 12 august 2016, pe când era la Monaco, într-un meci cu Guingamp

Alves l-a provocat pe arbitru

În minutul 57, la 1-1, Dani Alves l-a faultat din spate pe NDombèlé la mijlocul terenului. Susținând că a atins mingea, brazilianul s-a repezit la arbitrul Turpin, aproape împingându-l cu fruntea și urlându-i în față. "Centralul" voia să-i dea "galben", dar s-a răzgândit și l-a eliminat. Direct "roșu". 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  22 Ianuarie 2018, 11:06

acum pot sa-l cumpere pe Mbape de la fecesebe cu vreo 30 meleoane de ieuro dupa ce se inteleg si cu Mmeu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close