INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA / MILAN - JUVENTUS 1-1

VIDEO Pe Buffon nu-l dă fair-play-ul afară din casă: ”Nu mi-am dat seama că mingea a intrat în poartă. Oricum nu-i spuneam arbitrului”

Momentul în care Buffon respinge mingea din propria poartă
Momentul în care Buffon respinge mingea din propria poartă

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 februarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 26 februarie 2012 12:47

Gianluigi Buffon a fost protagonist în cea mai scandaloasă fază a meciului dintre Milan şi Juventus, încheiat 1-1. În minutul 25, goal-keeperul torinez a respins o minge trecută de linia porţii, dar golul la ”capul” lui Muntari nu a fost acordat. Scorul era 1-0.

Vezi mai jos golul anulat injust lui Muntari.

Despre respectivul episod, jucătorul de 34 de ani a povestit în ”La Gazzetta dello Sport”: ”Nu mi-am dat seama că mingea a intrat în poartă. Oricum, chiar dacă ştiam acest lucru nu i-aş fi spus arbitrului. Este foarte important că am obţinut un punct şi ne continuăm această serie de imbatabilitate care ne face multă plăcere”.

Buffon a mai susţinut că ”polemica nu face bine nimănui. În acest meci arbitrul a penalizat întîi Milanul, apoi şi pe noi. A dat un pic de greutate, de suspans, partidei. Milan rămîne favorită la titlu, cursa continuă”.

 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
tuku
tuku  •  26 Februarie 2012, 20:53

Ce e de condamnat: ca nu si-a dat seama sau ca n-ar fi spus arbitrului? Nici prima si nici a doua, deoarece stia ca milan a fost ajutata meci de meci, plus ca a avut justificare pentru a compensa anularea GOLULUI VALABIL a lui Matri.

alpin
alpin  •  26 Februarie 2012, 16:41

Toti marii portari (si nu numai portari) fac asemenea gesturi! Ce, Beto sau Henry s-au dus la arbitru sa spuna ca au fost goluri valabile?! Sa-si cumpere arbitri ochelari daca au probleme cu vederea!

fetitepebani.ro
fetitepebani.ro  •  26 Februarie 2012, 15:35

cand o echipa mica est furata de arbitru scriu doar cateva ziare locale, cand o echipa mare este la mijloc, atunci treaba devine problema internationala. Asta e, a fost gol, nu s-a validat, mergem mai departe

Vezi toate comentariile (9)
Comentează