INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA AFRICII

VIDEO Perla de pe lista Stelei face show la Cupa Africii » Şi-a calificat echipa în "sferturi"!

Articol de - Publicat luni, 26 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 20 februarie 2015 18:19

Surpriză de proporţii la Cupa Africii, unde Zambia, cîştigătoarea din 2012 a trofeului, a fost eliminată din faza grupelor. De ratarea lor a profitat RD Congo, calificată mai departe graţie atacantului dorit şi acum de Steaua, Jeremy Bokila.
Într-o grupă cu Zambia, Tunisia şi Insulele Capului Verde, RD Congo a încheiat pe locul doi cu 3 puncte. Golul care a propulsat-o în "sferturi" a fost marcat astăzi de Bokila, fostul atacant al Petrolului, în remiza cu Tunisia, scor 1-1. Congolezul, introdus în minutul 60, a marcat la numai 6 minute de la intrarea sa pe teren, obţinînd egalul de care avea nevoie naţionala sa.

Click aici pentru VIDEO!

Vîrful lui Terek Groznîi se află pe lista Stelei încă de pe vremea cînd evolua la Petrolul, însă transferul la campioana României s-a împotmolit de fiecare dată la bani. Ruşii cer cel puţin 2 milioane de euro, însă, datorită evoluţiei bune de la Cupa Africii, preţul său ar putea creşte pînă în vară, cînd "roş-albaştrii" vor să reia negocierile.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
manieroht
manieroht  •  27 Ianuarie 2015, 10:51

Sunteti incredibili. Ati ignorat aproape complet aceasta competitie, iar putinele informatii pe care le oferiti totusi le legati de Steaua. Nu sunt anti-stelist, mi se pare normal ca materialele despre Steaua sa ocupe un spatiu generos datorita popularitatii acestei echipe, dar chiar exagerati.

justi
justi  •  27 Ianuarie 2015, 08:38

ar fi bine sa-l cumpere imediat si sa-i faca contract pe 10 ani poate il prinde macar o luna si ciobanul la fcsrbt...

djeurofighter
djeurofighter  •  27 Ianuarie 2015, 07:17

Vîrful lui Terek Groznîi se află pe lista Stelei încă de pe vremea cînd evolua la Petrolul, însă transferul la campioana României s-a împotmolit de fiecare dată la bani. Ruşii cer cel puţin 2 milioane de euro, însă, datorită evoluţiei bune de la Cupa Africii, preţul său ar putea creşte pînă în vară, cînd "roş-albaştrii" vor să reia negocierile. ___________________________________________________________________________________ Aha, asadar practic nu o sa fie luat, asa ca ce ne mai aburiti atata!?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează