INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SWANSEA - ARSENAL 3-1

VIDEO Petr Cech, umilit după gafa uriașă de aseară: "Amice, anunță-ți retragerea ca să ne bucurăm împreună și să uităm de altele!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2018 09:00

Petr Cech (35 de ani) a greșit decisiv în meciul pierdut de Arsenal, scor 1-3, împotriva penultimei clasate din Premier League, Swansea. 

 Fanii ”tunarilor” l-au umilit pe  Cech după gafa care i-a permis lui Ayew să înscrie pentru 2-1 (vezi VIDEO). Goalkeeperul ceh a vrut să respingă un balon din fața porții, însă l-a lovit prost și acesta a ajuns la Jordan Ayew, aflat la doi metri. Iar din gheata ghanezului, care n-a trebuit să pună decât latul, în plasă.

"Greșelile fac parte din joc. De aceea comisă astăzi sunt nemulțumit și eu, pentru că mereu aștept 100 la sută de la mine...mâine mă întorc la muncă", s-a scuzat Cech pe Twitter. Degeaba. Suporterii n-au fost câtuși de puțin dispuși să i-o treacă cu vederea, mai ales că a condus la un eșec ce o îndepărtează pe Arsenal de grupul primelor patru în clasamentul Premier (8 puncte).

"Apreciez ce-ai scris, dar greșeala e impardonabilă", i-a replicat unul. Iar alții i-au cerut pur și simplu să renunțe la fotbal: "Amice, anunță-ți retragerea ca să ne bucurăm împreună și să uităm de altele!".

"N-am nicio explicație rațională pentru eșecul de azi. Ne-am apărat rău, am făcut greșeli mari. Nici nu mai vreau să-mi aduc aminte de golurile doi și trei"Arsene Wenger, manager Arsenal 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează