INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO - AC MILAN 3-1

VIDEO » Pippo Inzaghi îl apără pe Philippe Mexes după ce francezul a sărit să-l bată pe Stefano Mauri: "A fost provocat" » Ce spune fundaşul Milanului

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 25 ianuarie 2015 11:40

Philippe Mexes a oferit un moment halucinant sîmbătă seara, în meciul pierdut cu Lazio, 1-3. Fundaşul a sărit să-l bată pe Stefano Mauri. Detalii aici!

După meci, francezul şi-a făcut mea culpa şi a recunoscut că regretă că nu şi-a putut stăpîni furia.

REZUMATUL PARTIDEI

"Cînd greşeşti e corect să îţi asumi responsabilitatea. Mi s-a mai întîmplat de cîteva ori în carieră şi nu pot accepta reacţia pe care am avut-o. Nu greşisem pe teren şi am luat roşu, iar apoi am reacţionat greşit. Am 4 copii, nu e un exemplu bun din partea unui tată, le cer scuze tuturor. Nu am de ce să caut un alibi, e doar un meci de fotbal, am greşit", a declarat Mexes. 

Tehnicianul Filippo Inzaghi şi-a apărat elevul: "Ceea ce a făcut e rău, dar a cerut scuze imediat. A fost însă şi provocat".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează