INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VILLARREAL - REAL MADRID 2-2

VIDEO Planul lui Zidane pentru finala Champions League: "E fericit și plin de încredere pe teren" » Ce a zis antrenorul lui Real după debutul fiului său la prima echipă

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 20 mai 2018 12:42

Real Madrid și Villarreal au terminat la egalitate, 2-2, în ultima etapă din campionatul Spaniei, deși echipa lui Zinedine Zidane a condus cu 2-0.

Antrenorul lui Real îl laudă pe galezul Gareth Bale, care a marcat și la ultima repetiție pentru Liverpool. ”E fericit acum și are deplină încredere. Diferența se vede în golurile reușite, pentru că este în mare formă”.

Zidane l-a recuperat pe Bale din toate punctele de vedere și s-a decis: îl vrea titutlar în finala Ligii de la Kiev! După ce-a jucat numai un rol de decor în duelurile din 2018 cu PSG, Juventus și Bayern, galezul și-a revenit în ultima lună. A înscris cu Leganes, apoi și cu Barcelona, "dublă" cu Celta, meci în care AS scria că a reușit probabil "cel mai frumos gol la Real", iar sâmbătă a recidivat deschizând scorul în remiza cu Villarreal.

Benzema rezervă?

"N-a renunțat niciodată. A continuat să tragă tare la antrenamente. Marchează și se află în mare formă. Gareth e fericit și plin de încredere pe teren", l-a lăudat tehnicianul francez, care ar începe cu el contra lui Liverpool în tandem cu Ronaldo, trecându-l rezervă pe Benzema. Deși Karim e unul dintre preferații săi și a decis calificarea în finală, prin "dubla" din returul cu Bayern de pe "Bernabeu". 

5 goluriîn ultimele 4 jocuri a reușit Gareth Bale pentru Real Madrid, inclusiv contra Barcelonei pe Camp Nou

L-a debutat pe Luca Zidane

Zidane a folosit ultima etapă a sezonului pentru a-i oferi șansa debutului și celui de-al doilea băiat al său. Theo a rămas cu Villarreal pe bancă. Luca (foto), 20 de ani împliniți duminica trecută, i-a luat locul lui Keylor Navas în poartă, jucând primele 90 de minute la Real. "Era singurul din lot ce nu prinsese minute în acest sezon. A apărat bine, mă bucur pentru debutul său. Păcat doar că a primit două goluri", a spus antrenorul madrilen. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează