INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ASTON VILLA-LIVERPOOL 0-6

VIDEO Potop pe Villa Park! Liverpool s-a dezlănțuit contra lui Aston Villa. Scor fluviu!

Liverpool, foto: reuters
Liverpool, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2016 19:26

Liverpool a surclasat lanterna  Aston Villa cu un zdrobitor 6-0, chiar pe Villa Park. 

Primul gol al cormoranilor a venit în minutul 16. Sturridge a reluat cu capul de la 8 metri o centrare a lui Coutinho dintre doi fundași de-ai lui Villa.

VIDEO CU TOATE GOLURILE

În minutul 25, Liverpool și-a dublat avantajul. Centrarea lui Milner dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri lateral stînga a ajuns în plasă din cauza unei neînțelegeri dintre Okore și Lescott. Fundașii Villei s-au ciocnit încercînd să respingă și au ratat respingerea. Acesta a fost și scorul pauzei.

Tot Liverpool a deschis scorul și în partea a doua. Emre Can l-a deposedat pe Bacuna la 35 de metri de propria de poarta lui Bunn. Firmino a preluat mingea și s-a dus în dribling pînă la marginea carelui. Brazilianul a scos mingea  în centru la același Can, iar mijlocașul lui Liverpool a trimis un șut imparabil de la 20 de metri. (58)

Villa a alergat după egalare ,dar cei care au marcat au fost "cormoranii" printr-un contraatac finalizat de Origi în minutul 63. Liverpool s-a dezlănțuit 2 minute mai tîrziu. Elevii lui Jurgen Klopp o atacau în valuri pe rănita Villa. Clyne a trimis mingea în poartă din 6 metri, după o bălbîala a defensivei "leilor".

Toure a închis tabela în minutul 71 cu o reluare cu capul dintr-un corner executat de pe partea stîngă. Villa ocupă ultimul loc din Premier League și este condamnată la retrogradare. "Cormaranii" sunt pe 8 la cu 38 de puncte, 3 de un loc de Europa League.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
869519456419320
Tiberius Camaras  •  14 Februarie 2016, 21:48

Hai ca patimim de mult de la finala cu Milan, fara trofee si fara bucurii!Asteptam de la Klop un sezon de exceptie anul urmator, in care Liverpool- una dintre cele mai iubite echipe din lume- sa se incoroneze ca si campioana! You never walk alone!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează