INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIU

VIDEO Olivier Giroud, declarat cel mai hot fotbalist din Premier League » "Vreau să le mulţumesc celui care îmi pune botox şi celui care mă epilează" :D

FOTO: http://attitude.co.uk/
FOTO: http://attitude.co.uk/

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 11 februarie 2015 14:53

Oliver Giroud are un sezon bun la Arsenal, marcînd opt goluri în 17 meciuri, iar recent a cîştigat un premiu mai altfel.

Atacantul francez a primit din partea casei de pariuri Paddy Power, cunoscută pentru glumele pe care le face, titlul de "Cel mai sexy fotbalist din Premier League".

După ce i-a fost înmînat trofeul, o oglindă pe care era scris cu ruj textul "Cel mai sexy fotbalist din Premier League", jucătorul a declarat că nu se aşepta să primească acest titlu, dar a scos din buzunar un discurs amuzant pe care îl avea pregătit.

"În primul rînd, vreau să le mulţumesc părinţilor, pentru că m-au făcut aşa. Vreau să mulţumesc întregii echipei, croitorului meu, celui care mă bărbiereşte, celui care îmi pune botox, celui care îmi face selfie-uri (Mathieu Debuchy) şi celui care mă epilează (David Ospina)", a fost discursul amuzant al lui Giroud.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează