INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Răsturnare spectaculoasă în meciul de azi al lui Chelsea

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 14 aprilie 2018 23:16

Chelsea Londra a învins-o în deplasare pe Southampton cu scorul 3-2, într-o partidă contând pentru etapă a 34-a din Premier League.

Gazdele au început bine meciul, deschizând scorul prin Dusan Tadici, care a primit o pasă precisă în interiorul careului, de la Ryan Bertrand și a trimis un șut pe centrul porții, goalkeeperul oaspeților, Thibaut Courtois, neavând nicio șansă.

În cea de-a două repriză, tot Southampton a fost mai periculoasă. În minutul 54, Shane Long a trecut de doi fundași adverși și a șutat spre vinclul stâng, însă Courtois a avut o intervenție remarcabilă, respingând în corner. Două minute mai târziu, jucătorul lui Chelsea, Wilian, aflat în afara careului, a trimis în colțul drept al porții apărate de Alex Mccarthy, însă șutul său a fost blocat de goalkeeperul "sfinților".

VIDEO cu golurile

În minutul 60, James Ward-Prowse i-a centrat superb dintr-o lovitură liberă, lui Jan Bednarek, care a înscris al doilea gol al gazdelor.

Zece minute mai târziu, Chelsea a redus din diferență prin Olivier Giroud, care a interceptat balonul în preajma punctului cu var și a trimis pe lângă McCarthy. În minutul 75, Hazard a primit o pasă de la Wilian și a șutat din interiorul careului înscriind golul egalizator. Trei minute mai târziu, Giroud a recuperat o minge și a șutat în dreapta porții, aducând-o pe Chelsea în avantaj. În ultimele minute Southampton a avut două ocazii mari de egalare prin Hojbjerg (min 88) și Sims (90+1), însă Courtois a fost de fiecare data pe fază.

În urma victoriei, Chelsea a acumulat 60 de puncte. Londonezii sunt pe locul 5, dar se află la 7 lungimi de ocupanta locului 4, Tottenham. Echipa lui Conte are cu 6 puncte mai mult decât rivala Arsenal, care e pe 6, cu 54 de puncte.

Southampton e pe locul 18, cu 28 de puncte, și are emoții mari privind retrogradarea.

sursa: theguardian.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează