INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

VIDEO Reacția comentatorului face înconjurul Rusiei! A ÎNNEBUNIT și a urlat la arbitru: "Sunteți rușinea fotbalului rusesc! La revedere, nu mai comentez"

Arbitrul Miroșnicenko (stânga), criticat pentru deciziile sale
Arbitrul Miroșnicenko (stânga), criticat pentru deciziile sale

Articol de - Publicat marti, 10 octombrie 2017 00:29

Un meci din liga a treia rusă l-a scos din minți pe comentatorul partidei transmise la TV

Jocul disputat în weekend între Torpedo Vladimir și Tekstil'șcik Ivanovo, încheiat cu scorul de 1-1, partidă din eșalonul terț rus, seria Vest, a avut un moment special.

În minutul 65, arbitrul Piotr Miroșnicenko nu a acordat un penalty evident pentru Torpedo, iar comentatorul Volodimir Nikolski, în același timp ofițer de presă la gazde, a luat foc.

Reacția comentatorului face înconjurul Rusiei! A ÎNNEBUNIT și a urlat la arbitru: "Sunteți rușinea fotbalului rusesc! La revedere

"Penalty, Dumnezeule! E penalty! Miroșnicenko ne omorâse deja la Moscova! E rușinea arbitrajului rusesc. Și puteți să mă amendați pentru asta!", a tunat Nikolski, care a țipat și la arbitru, îndepărtându-se de postul de comentator.

Nikolski a continuat după doar câteva secunde, când același Miroșnicenko le-a refuzat acelorași Torpedo un alt penalty, la un henț în careu.

"Mânăăăăăă! Heeeenț! Rușine, Miroșnicenkooooo! Ești rușinea fotbalului din Rusia. Gata, uitați-vă la fotbal fără comentariu. La revedere", a conchis jurnalistul, care nu s-a mai întors la microfon.

Imaginile au făcut deja înconjurul Rusiei, iar clipurile care arată furia oficialului de la Torpedo Vladimir au strâns sute de mii de vizualizări.

"AM FOST COPLEȘIT DE EMOȚII"

Președintele PFL, forul care organizează meciurile de liga a 3-a din Rusia, Andrei Sokolov, a reacționat imediat.

"Un video cu deciziile arbitrului au fost deja trimise pentru a fi analizate. Se va lua o decizie în scurt timp. Cât despre comentator, rugăm clubul să facă propria investigație", a punctat acesta.

"Am fost copleșit de emoții. Nu îmi reproșez nimic și nu îmi voi cere scuze. Din păcate, nu putem face contestații, clubul nostru nu are bani pentru așa ceva", a spus Nikolski pentru Russia Today.

Toate cluburile din liga a 3-a rusă sunt obligate să asigure transmisia TV a partidelor jucate pe teren propriu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
deny74
deny74  •  10 Octombrie 2017, 18:53
Postat de iosif_vs pe 10 Octombrie 2017, 17:29

Fanta de lumină iti spune ceva? Șpagaton iți spune ceva?.. Tu trebuie sa fii adus la realitate, ca esti prea demagog! Bine iti spune Irimescu ala, ti-a pus corect diagnosticul!..

Asta e mereu o discutie care nu-si are rostul.Toata lumea stia și stie ca erau 3 echipe cu arbitraje scandaloase in favoarea lor:Steaua,Dinamo și Victoria.Si pe buna dreptate,cine se punea rău atunci cu familia Ceausescu,sau cu Postelnicu?Iar dupa revolutie Borcea era la butoane,Iar Gigi fugea cu geanta de bani dupa echipe.

iosif_vs
iosif_vs  •  10 Octombrie 2017, 17:29
Postat de dinamo_fan pe 10 Octombrie 2017, 13:05

asa era arbitrata steaua pe vremuri si fcsb in prezent.

Fanta de lumină iti spune ceva? Șpagaton iți spune ceva?.. Tu trebuie sa fii adus la realitate, ca esti prea demagog! Bine iti spune Irimescu ala, ti-a pus corect diagnosticul!..

iosif_vs
iosif_vs  •  10 Octombrie 2017, 17:27

Ca sa nu mai pomenesc de ajutorul primit in perioada negoita-gelu eftimie.. gol peefect valabil marcat de balan intr-un minamo-voluntari. Mingea intra in poarta, ulterior balan se loveste de portarul minamovist iar arbitrul anuleaza golul si da fault in atac!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează