INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - MANCHESTER CITY 3-0

VIDEO Reacția săptămânii: Klopp a demolat-o pe City, dar altceva l-a făcut să izbucnească în râs, după meci: "Serios?"

Jurgen Klopp, foto: reuters
Jurgen Klopp, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2016 10:25

Jurgen Klopp, antrenorul german al celor de la Liverpool, a avut o seară splendidă: nu numai că echipa sa a demolat-o pe Manchester City în Premier League, scor 3-0, dar Bayern Munchen, rivala de moarte de pe vremea când o antrena pe Borussia Dortmund, a pierdut pe teren propriu cu Mainz, 1-2, o altă fostă formație de-ale sale, ca fotbalist și antrenor.

Întrebat dacă a auzit de scorul din Bundesliga, Klopp a izbucnit în râsul său zgomotos! Neamțul nu a avut milă de Guardiola, care îi va fi adversar din sezonul următor, de pe banca lui City.

Camerele TV au surprins momentul în care Klopp a izbucnit în râs:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
shark_34
shark_34  •  03 Martie 2016, 12:38

go reds!!!!!!!!!

21lva
21lva  •  03 Martie 2016, 12:21

Scuze, domnule ziarist, dar unde auzi matale că îl întreabă reporterul de Bayern? Am citit inepția asta și pe alt site și mă întreb oare sunteți făcuți toți de aceeași mamă?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  03 Martie 2016, 11:57

...klopp este un foarte bun antrenor ...s a uitat bine in Cupa Ligii la M.C. ... si le a dat 3-0 dupa numai trei zile de cand facuse 1-1 ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează