INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

VIDEO Real continuă lupta pentru titlu! Fără Ronaldo, madrilenii au făcut show cu Almeria, 4-0. Urmează Barca!

Articol de - Publicat duminica, 13 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 07 septembrie 2014 19:56

În lipsa celui mai bun jucător din lume, Cristiano Ronaldo, accidentat, dar şi a altor jucători de bază, Real Madrid s-a distrat cu Almeria, 4-0, şi a urcat pe locul 2 în clasament, profitînd de înfrîngerea Barcelonei la Granada, 0-1.

VEZI AICI VIDEO DE LA MECI!

Scorul a fost deschis de Angel di Maria, cu o execuţie superbă, în minutul 28. După pauză echipa lui Ancelotti s-a dezlănţuit, înscriind de trei ori, prin Bale, minutul 52, Isco, minutul 55, şi Morata, minutul 84.

Următorul meci pentru madrileni este finala Cupei, cu Barcelona, miercuri seară.

Sergio Ramos n-a evoluat cu Almeria, din cauza unei uşoare accidentări, Ancelotti nu a dorit să rişte absenţa sa cu Barca. Italianul îi va recupera pînă la meci pe Carvajal şi Xabi Alonso, care au fost suspendaţi, nu va putea conta pe Marcelo, iar situaţia lui Ronaldo rămîne să fie analizată săptămîna viitoare.

Morata, cu 6 goluri pînă acum, şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul celor mai eficienţi fotbalişti din campionatul spaniol, înscriind o dată la 47 de minute jucate. Messi este pe doi, un gol la 82 de minute, iar Cristiano Ronaldo pe 3, la 85 de minute.

Real Madrid are cele mai multe goluri marcate dintre cluburile celor mai importante 10 campionate din Europa, 94. Urmează Barca, 92, Liverpool, 90, City, 84, şi Bayern, 82.

Ca o comparaţie, Gareth Bale are 19 goluri şi 15 pase de gol în acest sezon pentru Real, în timp ce Neymar are 15 goluri şi 11 pase. În primul său sezon la Real, Cristian Ronaldo a reuşit 33 de goluri şi 8 pase.

Isco Alarcon a înscris la meciul 100 în La Liga, 4 la Valencia, 69 la Malaga şi 27 la Real.

Di Maria are şi el un sezon excelent, bifînd 10 goluri şi 18 assisturi.

Karim Benzema a devenit francezul cu cele mai multe meciuri la Real, 228, depăşindu-l pe Zinedine Zidane.

Ancelotti a ajuns la 40 de victorii cu Real Madrid. Pînă acum cele mai multe victorii într-un sezon le avea la Chelsea, 39.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
whitecollar
whitecollar  •  14 Aprilie 2014, 05:09
Postat de vladutz13 pe 13 Aprilie 2014, 12:33

Ce ramane dupa meciurile de aseara?? Ca Atletico Madrid cu 5 victorii este campioana.... isi permite sa piarda meciul din ultima etapa de la Barcelona :)

daca toate 3 castiga tot, clasamentul ramane la fel. va fi 1 punct intre locul 1 (atletico) si locul 3 (barca). atletico are meci greu la valencia, iar barca la villareal. barca teoretic e iesita din cursa pentru titlu. e greu sa recupereze 4 puncte in 4 meciuri. nici realul nu e in carti, pentru ca atletico trebuie sa piarda pana la intalnirea cu barcelona ca meciul lor sa insemne ceva.

vladutz13
vladutz13  •  13 Aprilie 2014, 12:33

Ce ramane dupa meciurile de aseara?? Ca Atletico Madrid cu 5 victorii este campioana.... isi permite sa piarda meciul din ultima etapa de la Barcelona :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează