INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

VIDEO Real Madrid a tremurat serios cu Atletico, dar a scos un punct » Doar două șuturi pe poartă ale echipei lui Benitez!

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2015 23:20

Atletico Madrid și Real Madrid au remizat în fața a 53.079 suporteri pe "Vicente Calderon", scor 1-1. Echipa lui Rafa Benitez se poate declara mai mult decît mulțumită cu acest rezultat.

VIDEO CU GOLURILE

Benzema a deschis scorul în minutul 9 dintr-o centrare excelentă a lui Carvalaj. Acesta a fost sigura ocazie importantă a lui Real Madrid.

Sergio Ramos a greșit grav de 3 ori la aceeași fază în minutul 22 și a făcut penalty, dar Keylor Navas a respins șutul lui Griezmann.

Atletico a continuat foarte bine jocul și a dominat clar partida, însă golul a venit abia în minutul 83, de la Vietto. Echipa lui Diego Simeone putea lua toate cele 3 puncte, dacă Navas nu respingea șutul din minutul 91 al lui Jackson Martinez.

Real Madrid a ajuns la a doua repriză consecutivă în La Liga și adună 15 puncte, fiind la unul distanță de Villarreal, care e lider și la egalitate cu Barcelona și Celta Vigo.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
alex91ro
alex91ro  •  05 Octombrie 2015, 10:20
Postat de mariuss72 pe 05 Octombrie 2015, 09:54

Ce meci ati vazut voi??? Real a condus pina spre finalul meciului iar dominarea a fost alternativa.

ce dominare alternativa ai vazut tu? eu nu stiu cand s-a stricat si Realul asa, imi aduc aminte cu placere de meciurile lor (desi tine cu Barcelona de 15 ani), era o placere sa ii vezi cum atacau 90 de minute jucand mult mai vertical decat cei de la echipa mea favorita.

mariuss72
mariuss72  •  05 Octombrie 2015, 09:54

Ce meci ati vazut voi??? Real a condus pina spre finalul meciului iar dominarea a fost alternativa.

adrian_d_mihai
adrian_d_mihai  •  05 Octombrie 2015, 08:54

Pe "Carvalaj" asta de unde l-au adus, frate, ca n-am auzit de el??? :D Ce usor se castiga banii la "ziarul" asta...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează