INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - REAL SOCIEDAD

VIDEO Real Madrid s-a distrat cu Real Sociedad, scor 4-1 » Reuşită magnifică a lui Karim Benzema

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 31 ianuarie 2015 19:06

Real Madrid a început meciul cu Real Sociedad cum nu se putea mai prost. Artiz Elustondo a deschis scorul în primul minut pentru una dintre cele 3 echipe care au reuşit să învingă campioana Europei în acest sezon. 
Peste doar 2 minute James Rodirguez a eglat situaţia pe tabelă, marcînd într-un mod mai puţin caracteristic pentru el, cu capul.

De aici partida a s-a îndreptat către o singură direcţie. Sergio Ramos a adus-o pe Real Madrid în avantaj în minutul 37. În a doua repriză şi-a făcut simţită prezenţa şi Karim Benzema.

Francezul l-a făcut uitat pe Cristiano Ronaldo, care a fost suspendat. Acesta a marcat de două ori, în minutele 52 şi 76, a doua reuşită fiind de-a dreptul magnifică. Real Madrid rămîne pe primul loc în La Liga, cu 51 de puncte, la 4 de Barcelona, care e pe 2.

VEZI VIDEO!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cezar_patru
cezar_patru  •  31 Ianuarie 2015, 20:35

super...la "vezi video", numa goluri ! 'ratza-i dreacu' de cretini !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează