INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - ATHLETIC BILBAO 4-2

VIDEO Real Madrid, victorie simplă cu Bilbao. Goluri splendide marcate de Cristiano Ronaldo și James Rodriguez

James Rodriguez se bucură pentru cel de-al doilea gol marcat de Real, foto: reuters +1   FOTO
James Rodriguez se bucură pentru cel de-al doilea gol marcat de Real, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 februarie 2016 18:13

Real Madrid a trecut ușor de Athletic Bilbao, scor 4-2, cu Cristiano Ronaldo marcînd de două ori. Echipa lui Zidane este pe locul doi, la un singur punct în spatele Barcelonei, dar catalanii au două meciuri mai puțin disputate.

Cristiano Ronaldo nu a pierdut vremea în deschiderea meciului cu Athletic Bilbao și a marcat în minutul 3 cu un șut plasat în vinclul porții apărate de Iraizoz.

Bucuria celor de la Real Madrid nu a durat prea mult, Eraso aducînd egalarea după doar 7 minute.

Oamenii lui Zinedine Zidane au mărit ritmul din acel moment, iar James Rodriguez a readus-o pe Real Madrid în avantaj cu un șut spectaculos, în minutul 37. Pînă la pauză, neamțul Toni Kroos a avut timp să mărească avantajul gazdelor, 3-1.

VEZI TOATE GOLURILE MECIULUI

În repriza a doua, bascii au forțat revenirea, însă defensiva ezitantă a lui Real a fost salvată de cîteva intervenții bune ale lui Navas. Portughezul Ronaldoa controlat perfect o centrare și a înscris simplu din 8 metri, în minutul 87, însă tabela a fost închisă de Elustondo, cu capul, în primul minut de prelungire.

Aici desfășurarea meciului și celelalte evenimente liveTEXT:

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  13 Februarie 2016, 19:49

...asa o sa bata si Espanol...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează