INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

VIDEO Recital ”galactic”! Supergoluri marcate de Real cu Betis, Barcelona s-a chinuit cu Malaga

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 august 2015 01:20

Real Madrid și-a revenit rapid după startul ratat cu Gijon, 0-0, și a spulberat-o pe Betis cu 5-0.

De numai cîteva zeci de secunde au avut nevoie elevii lui Rafa Benitez pentru a deschide scorul pe Bernabeu. Bale a înscris cu o lovitură de cap, iar din acel moment tot jocul a curs în favoarea madrilenilor. Înainte de pauză, James Rodriguez a scos și el la rampă o execuție de zile mari, marcînd un gol senzațional din lovitură liberă.

Click aici pentru VIDEO!

Repriza secundă a început la fel de tare ca și prima, iar în numai patru minute scorul devenea 4-0, grație loviturii de cap a lui Benzema și a execuției din foarfecă a lui James.  Ruben Castro a ratat un penalty după fix o oră de joc, iar scorul final a fost stabilit de același Bale cu o torpilă de la 30 de metri.

Rivalii de la Barcelona au avut o misiune ceva mai grea, reușind să doboare apărarea celor de la Malaga după 73 de minute de joc prin Vermaelen. (VIDEO)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
zidane92
zidane92  •  30 August 2015, 16:31
Postat de voodooro pe 30 August 2015, 13:37

Barca,s-a chinuit??? N ocazii,bara, 2 penalty-uri neacordate.....daaaa chin mare

cand bati cu 1-0 nu e de ajuns pentru o super echipa ca barca trebuie mereu sa dai 3,4,5 goluri acasa!

voodooro
voodooro  •  30 August 2015, 13:37

Barca,s-a chinuit??? N ocazii,bara, 2 penalty-uri neacordate.....daaaa chin mare

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close