INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Recordul lui Zubizarreta, doborât! Performanță de senzație bifată de Diego Alves

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat duminica, 25 septembrie 2016 21:28

Valencia a reușit astăzi o victorie în deplasarea de la Leganes, scor 2-1, bifând cea de-a doua victorie consecutivă după debutul dezastruos cu 4 înfrângeri la rând. Cele trei puncte i se datorează în mare parte și lui Diego Alves, care a doborât recordul lui Andoni Zubizarreta.

În minutul 62 al partidei de pe Municipal Butarque, Alves, 31 de ani, a apărat un penalty executat de Szymanowski, autorul reușitei din prima repriză a gazdelor. Cu această intervenție a ajuns la al 17-lea penalty apărat în La Liga, doborând recordul stabilit de Zubizarreta, un alt fost portar al Valenciei care și-a încheiat cariera pe Mestalla în 1998.

VIDEO DE LA MECI!

Szymanowski (21'), respectiv Nani (34') și Mario Suarez ('54) au fost marcatorii partidei. Fostul jucător al lui Manchester United a reușit primul gol în tricoul Valenciei, oferind și pasa decisivă pentru reușita care duce "liliecii" pe locul 14 în Primera Division.

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează