INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Remiză pentru Liverpool » City nu a învins-o pe Sunderland şi are şanse mici pentru titlu

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat joi, 17 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 aprilie 2014 11:53

Manchester City avea două meciuri restante care ar fi putut s-o aducă la un singur punct în spatele lui Liverpool în Premier League, dar meciul de aseară aproape că a năruit speranţele pentru titlu în acest sezon.

City a remizat aseară cu ultima clasată, Sunderland, scor 2-2, iar în acest moment este la 6 puncte de Liverpool şi 4 de Chelsea. Evident, gruparea din Manchester are şi un meci mai puţin.

Fernandinho a deschis scorul încă din minutul 2, dar Sunderland putea cîştiga partida. "Dubla" lui Wickham i-a dus aproape de victorie pe oaspeţi, însă Nasri a egalat cu 2 minute înainte de final. VIDEO cu golurile

În aceste condiţii, cu 4 etape înainte de final, Liverpool şi Chelsea au cele mai mari şanse pentru cîştigarea campionatului, "cormoranii" avînd totuşi şi varianta egalului în confruntarea cu londonezii de săptămîna viitoare.

Liverpool joacă în deplasare cu Norwich şi Crystal Palace, iar acasă cu Chelsea şi Newcastle. Trupa lui Jose Mourinho mai are o deplasare şi la Cardiff, dar şi două meciuri acasă cu Sunderland şi Norwich. Clasamentul din Premier League aici.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  18 Aprilie 2014, 10:12

ne ziceti in articol cum manchester city are un meci mai putin si e la 6 puncte de liverpool, dupa care ne dati link catre un site care nici pana acum, la 2 zile de la meciul lui city cu sunderland, nu si-a actualizat clasamentul PL - clasic GSPistic, niciun articol fara macar o gafa!

gotal
gotal  •  18 Aprilie 2014, 09:21

Sper ca Liverpool sa castige in sfarsit campionatul. Merita. 3 victorii si o remiza cu Chelsea. Atat ii trebuie si sper sa reuseasca. Chelsea a fost si ajutata in 2-3 meciuri.

bazileon
bazileon  •  17 Aprilie 2014, 18:50

Chelsea e o scarba de echipa, ca de altfel toate echipele lui Mou, dar ar putea lua campionatul: Liverpool are o aparare de trei penny.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează