INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO Remontadă spectaculoasă în meciul sezonului din Bundesliga! » Bayern s-a impus dramatic în prelungiri pe terenul lui Leipzig

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat duminica, 14 mai 2017 10:19

Bayern München a câștigat duelul din deplasarea de la Leipzig, scor 4-5. Alaba și Robben au întors scorul în minutele de prelungire ale partidei cu cele mai multe goluri din acest sezon de Bundesliga.

Gazdele au început în forță meciul, Sabitzer deschizând scorul încă din primul minut cu o lovitură de cap după o centrare splendidă a lui Forsberg. Bayern a restabilit egalitatea după penalty-ul transformat de Lewandowski în urma unui henț în careu al lui Bernardo ('11). Vicecampioana din Bundesliga a apăsat din nou pedala de accelerație, Werner, din penalty ('29), respectiv Poulsen, în debutul reprizei secunde ('47), majorând diferența în favoarea lui Leipzig.

După o ratare imensă a lui Lewandowski, Thiago Alcantara a redus din handicap, transformând cu capul din 6 metri după o incursiune ca la carte ('60). Peste 5 minute, același Werner a refăcut diferența de 2 goluri, învingându-l pe Starke cu un șut plasat printre picioarele veteranului de la Bayern ('65).

Cu doar 5 minute rămase din meci, trupa lui Ancelotti a ieșit la rampă, apărându-și cu brio blazonul de campioană a Germaniei. Lewandowski a reușit dubla cu o lovitură de cap după o bară a lui Robben ('84), bifând cel de-al 41-lea meci în Bundesliga în care marchează cel puțin o "dublă". Apoi, Alaba a reușit golul partidei, lăsându-l fără replică pe Gulácsi cu o execuție impecabilă dintr-o lovitură liberă de la marginea careului ('90+1). Cu doar câteva secunde rămase din meci, Arjen Robben a luat o acțiune pe cont propriu în banda dreaptă și, după ce a trecut de doi adversari, l-a învins pe goalkeeper-ul gazdelor cu un șut din 6 metri, aducând toate cele trei puncte în vistieria lui Bayern.

Trupa lui Ancelotti va sărbători titlul cu numărul 27 în ultima etapă, pe teren propriu, cu Freiburg. De cealaltă parte, Leipzig va face deplasarea la Eintracht Frankfurt, însă, indiferent de rezultat, va rămâne pe locul secund în Bundesliga, cea mai mare performanță din scurta istorie a clubului.

RB Leipzig (4-4-2)
antrenor: Ralph Hassenhüttl
Gulácsi - Bernardo, Compper, Upamecano, Ilsanker - Forsberg, Demme, Keita, Sabitzer (Schmitz 69) - Werner (Khedira 80), Poulsen (Selke 76)

Bayern München (4-2-3-1)
antrenor:  Carlo Ancelotti
Starke - Bernat, Alaba, Boateng, Lahm - Alonso (Vidal 62), Kimmich (Müller 67) - Ribery (Costa 44), Alcantara, Robben - Lewandowski

sursa: goal.com

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
linx
linx  •  14 Mai 2017, 11:42

O rusine de jurnalism. Unde v-ati primit dipomele "dragi" jurnalisti? La Caracal? Ati invatat sa inventati cuvinte in limba romana (remontada) !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează