INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA - ANGLIA 2-3

VIDEO Revenire istorică a Angliei în fața Germaniei! Nemții au pierdut după 2-0 în minutul 57 » Gol magnific cu călcâiul pentru Vardy

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 martie 2016 00:30

Germania și Anglia au oferit un spectacol de mare clasă la Berlin, unde britanicii s-au impus la capătul unui meci incredibil, scor 3-2. Nemții au lovit în prima repriză de două ori, însă o singură dată golul a fost validat.

VIDEO DE LA MECI!

Mario Gomez a înscris în minutul 27, însă asistentul a ridicat eronat fanionul. Avea să fie totuși 1-0 la pauză, după execuția lui Kroos la colțul scurt. S-a făcut 2-0 în minutul 57, când Mario Gomez a înscris din pasa lui Sami Khedira. Din acest moment pe teren a existat doar Anglia.

Echipa lui Roy Hodgson a lovit prima dată în minutul 61, prin vedeta lui Tottenham, Harry Kane. Cu 15 minute înainte de final și-a intrat în rol golgeterul din Premier League.  Jamie Vardy a înscris un gol magnific cu călcâiul din pasa lui Clyne. A devenit atfel primul jucător al lui Leicester care marchează pentru națională după Lineker, în 1985.

Anglia mai putea înscrie o dată prin Delle Alli în minutul 85. A venit însă lovitura de grație în prelungiri, când Eric Dier a punctat cu o lovitură de cap excelent plasată, după o centrare a lui Henderson.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
helioglobalus
helioglobalus  •  27 Martie 2016, 13:25

Urmăresc Premier, Vardy e impresionant, i se datorează în bună măsură ascensiunea lui Leicester, alături de Mahrez.

sibelius
sibelius  •  27 Martie 2016, 10:57
Postat de kilimanjaro pe 27 Martie 2016, 10:51

Cand vezi ce fotbal se joaca la nationalele astea europene si cand ii vezi pe cârnații de la noi, băgati in echipa ca niste carcase de porc , poate atrag atentia cuiva sa le vanda alde becali, in rest diferenta de valoare e incoensurabila. Aceasta parodie de nationala nu reprezinta Romania, ci pipera. Sper sa castige Spania la scor!

Da, ai dreptate...Sapunaru, Steliano Filip, Tanase, Lung jr, Hora, Ropotan joaca toti la Steaua!

sibelius
sibelius  •  27 Martie 2016, 10:52
Postat de Stefan Nica pe 27 Martie 2016, 07:55

Când vezi ce fotbal se joacă la noi ,îţi vine să schimbi programul pe manele...când Rădoi juca la arabi era chemat la naţională...Budescu nu este bun,iar Alibec este prea gras şi nu poate să îl vândă gigi...dar aveţi grijă domnilor jurnalişti...Nicuşor Stanciu este un atacant foarte bun , nu îl stricaţi!

Esti putin berbec. Radoi a fost criticat de Lupescu dupa transferul la arabi, motiv pentru care s-a retras de la nationala. Dragos Grigore joaca tot la camile si e titular. Mos Sinmartean e tot camilar si e chemat la nationala. Sarmaluta Voda a jucat un singur meci pana acum in liga a II-a din China. Daca tot nu conteaza pe unde joaca fiecare, hai sa-l chemam pe Nila ca are 11 goluri si 8 pase de gol in liga a II-a din Emirate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează