INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Revenire senzațională pentru un fost fotbalist englez, cunoscut pentru problemele cu alcoolul și depresia! A uimit pe toată lumea într-un meci al legendelor

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 10 iulie 2017 11:30

Paul Gascoigne, 50 de ani, multă vreme alcoolic și depresiv, a jucat într-un meci al legendelor lui Newcastle, în memoria fostului portar Srnicek, decedat în 2015. 

Surpriză mare, duminică, la Dunston, Gateshead! Într-un amical organizat de Newcastle United în memoria fostului său portar, Pavel Srnicek, vedeta zilei a fost Paul Gascoigne!

Împotriva echipei din satul natal, Gazza, 50 de ani, a uitat de toate problemele ultimilor ani, cu alcoolul și depresia, și a contribuit chiar cu un gol, marcat după pauză, la victoria cu 7-1 a legendelor alb-negrilor.

Fostul internațional englez n-a jucat însă pe toată durata partidei. În prima parte a fost introdus 15 minute, iar la reluare i s-a acordat încă un sfert de oră. Timp în care a părut că savurează fiecare clipă petrecută pe gazon și că, așa cum declara și în mai, la "Good Morning Britain", este pe drumul cel bun. 

57 de selecții a adunat Gascoigne între 1988 și 1998 în naționala Angliei, pentru care a marcat 10 goluri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează