INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PADERBORN - BAYERN 0-6

VIDEO Robbeniada » Arjen Robben zboară: două goluri, două assisturi şi Bayern face spectacol, 6-0 cu Paderborn

Robben (dreapta), în căutarea penaltyului. Plonjonul său lîngă Hartherz a fost convingător // Foto: Reuters
Robben (dreapta), în căutarea penaltyului. Plonjonul său lîngă Hartherz a fost convingător // Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 21 februarie 2015 22:53

Bavarezii s-au blocat la Lvov, 0-0 cu Şahtior în Ligă, dar s-au răzbunat pe Paderborn în campionat.

Adversarii lui Bayern parcă sînt din plastilină în Bundesliga. După 8-0 cu Hamburg, roş-albaştrii lui Pep au uitat de egalul din Champions League, de marţi, şi au mai găsit un sparring-partner în campionat: Paderborn. 2-0 la pauză, 6-0 la final.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Robben, irezistibil în 2015, a accelerat şi ieri jocul. La 2-0, în minutul 62, a provocat un penalty şi eliminarea lui Hartherz. Olandezul a transformat, apoi a mai marcat o dată. Plus două pase decisive. Acesta e sezonul-Robben!

O performanţă şi pentru Guardiola. Cu Barcelona, nu reuşise niciodată două victorii consecutive la cel puţin 6 goluri diferenţă. Cu Bayern, poate!

16 goluri are Robben în 18 meciuri de Bundesliga în acest sezon

5 assisturi a reuşit aripa olandeză pentru Bayern în campionat

"Vrem să avem mingea cît mai mult, de aceea l-am adus pe Xabi Alonso. Însă, dacă trebuie să se apere, să alerge după adversar, Xabi e cel mai slab jucător din lume" (Pep Guardiola, antrenor Bayern)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
valiza.epo
valiza.epo  •  22 Februarie 2015, 11:09

Poza il caracterizeaza perfect pe Robben: un simulant ordinar!! Toate realizarile lui sunt anulate de aceste simulari demne de cel mai prost jucator din lume. Doar domnisoara Ronaldo il depaseste la acest capitol.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează