INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MECI DEMONSTRATIV

VIDEO Ronaldinho, show într-un meci demonstrativ! A înscris un gol antologic după o preluare magică

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 noiembrie 2017 17:27

Ronaldinho și alte nume importante din fotbalul mondial au făcut spectacol într-un meci demonstrativ jucat în Mexic între selecționata Americii și cea a Europei.

Partida s-a terminat 2-2, iar selecționata Americii a câștigat cu 5-4 la penalty-uri. Golul serii a fost reușit de Ronaldinho, care a demonstrat încă o dată valoarea pe care o are.

A preluat o minge cu călcâiul, undeva aproape de jumătatea terenului și a trimis un lob de clasă chiar de lângă fostul său coleg de la FC Barcelona, Carles Puyol.

Selectionata Americii - Sere, Gómez, Suárez, Contreras, Rojas, García Aspe, Valderrama, Ronaldinho, Hernández, Zamorano, Fonseca.

Selectionata Europei - Conde, Puyol, Batak, Cribari, Meira, Yeknic, Eranio, Fiore, Zauri, Korchagin, Barson

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
masinameaeata
masinameaeata  •  13 Noiembrie 2017, 01:33

Ronaldinho intotdeauna a facut spectacol, din punctul meu de vedere este numarul 1 in lume la tehnica, niciun jucator nu avea driblingul si tehnica lui, viteza nu prea avea, daca mai avea si viteza ar fi fost imposbil ca cineva sa-l mai poata tine.

galacticsteaua
galacticsteaua  •  13 Noiembrie 2017, 00:09
Postat de Minea Marius Gabriel pe 12 Noiembrie 2017, 19:50

5 in istoria fotbalului din partea mea .

Ronaldinho e departe rau fratioare de oricine ai pune tu pe primul loc..si asta pentru ca el a jucat intr-o perioada in care fotbalul era deja super dezvoltat...fundasii din vremea lui stiau mult mai bine ce au de facut decat cei din vremea lui Maradona..Pele..Ronaldo..Hagi..care nu erau altceva decat jaloane...si driblau ei jumatate de teren liberi ca pasarea cerului..deci nu compara..la fel si Messi sau Ronaldo ( Cristiano ) ..nu ii mai comparati cu jucatori din perioada indepartata...atunci era un fotbal,,acum e cu totul altceva..ca si tehnica si organizare in teren..

1739695799398680
Minea Marius Gabriel  •  12 Noiembrie 2017, 19:50

5 in istoria fotbalului din partea mea .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close