INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

VIDEO Ronaldo a făcut show la petrecerea Realului! A luat microfonul și i-a uimit pe toți » Cum s-a amuzat pe seama lui Messi

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 05 iunie 2017 11:28

După ce a câștigat finala Champions League, 1-4 cu Juventus, Cristiano Ronaldo este la un pas de a primi al 5-lea Balon de Aur, egalându-l pe rivalul Leo Messi.

La petrecere după câștigarea UEFA Champions League, Cristiano Ronaldo a fost în centru atenției. Starul portughez a luat microfonul și a strigat celebrul "Si" (n.r. "Da") pe care îl folosește la fiecare sărbătoare.

Ulterior, cei 80.000 de fani prezenți pe "Santiago Bernabeu" au început să ceară ca Ronaldo să primească cel mai important premiu individual.

"Cristiano, Balon de Aur", au scandat fanii. Ronaldo nu s-a putut abține și a strigat și el alături de suporteri.

În acest sezon, Ronaldo a ieși golgeter în UEFA Champions League, marcând 12 goluri și fiind decisiv în meciurile cu Bayern, Atletico și Juventus. Pe lângă Liga Campionilor, Ronaldo a mai câștigat și titlul în Spania.

Amuzat pe seama lui messi

Imediat după prestația lui Ronaldo din finala Champions League, în care a marcat două goluri, fanii acestuia au început ironiile la adresa lui Messi.

Într-o fotografie postată pe Instagram, Messi apare cu Balonul de Aur în mână, pe care i-l oferă lui Cristiano. Portughezul s-a distrat pe seama acestei imagini și a apreciat-o.

 ronaldo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
andrei.33
andrei.33  •  05 Iunie 2017, 22:04

Messi a clacat mere u in meciuri capitale si in momente decisive. De asta pentru mine nu va fi niciodata nr. 1, nici acum, nici peste ani, retrospectiv. Asa antipatic cum e Ronaldo a marcat in finale si meciuri decisive si a dus o nationala de rangul 2 catre trofeul european. Cam de asta ai nevoie pentru a deveni o legenda. Mingicari si goleadori sunt multi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează